Seturi trusou pictat cu lumânare și păturică pentru fetițe

Seturi trusou pictat cu lumânare și păturică pentru fetițe înseamnă ca am pus la un loc trusoul pentru botez biserică alaturi de păturică și lumânare- toate pictate cu aceeași tematica.

Am alăturat trusoului de botez si o păturică și o lumânare, care sunt înfrumusețate cu aceleași picturi precum acesta.  Și ca să fie setul complet, am adaugat și un cufăr pentru transportul la biserică a trusoului. Am mai pus și un discount de 15%.

Filtrează

Seturi trusou pictat cu lumânare și păturică pentru fetițe. Asta inseamna tot ceea ce îți trebuiește la biserica, pentru botez in sezonul rece.

Setul contine trusoul de botez, lumânarea, paturica pentru vreme rece- toate pictate, alaturi de cufărul pentru transportul la biserica.

În plus fată de Colectiile pictate pentru botez de vară, seturile complete de botez de vreme rece conțin și păturica pictată. Aceasta este un accesoriu necesar la botez, pentru a-i ține cald puiului de om, dupa crestinare.
Îți ușurăm astfel căutarea- le găsești ușor… Îți va fi greu doar să te hotărăști…

Noi îti propunem un Set complet pictat pentru botez – trusou, lumanare, paturica si cufar creat de noi. Alegând un set complet pictat, economisești 15% față de pretul pe care îl obții alegând produsele separat.

Cos cumparaturi
0