Seturi trusou pictat cu lumânare pentru fetițe

Seturi trusou pictat cu lumânare pentru fetițe înseamnă ca am pus la un loc trusoul pentru botez biserică alaturi de lumânare- toate pictate cu aceeași tematica.

Am alăturat trusoului de botez  și o lumânare, care este înfrumusetata cu aceleași picturi unicat precum acesta.  și ca să fie setul complet, am adaugat și un cufăr pentru transportul la biserică a trusoului. Am mai pus și un discount de 15%.

Filtrează

Seturi trusou pictat cu lumânare pentru fetițe inseamna ca am pus la un loc tot ceea ce îți trebuiește la biserica, pentru botez de vara. Toate pictate cu aceeasi tematica.

Adica trusoul pictat de botez, lumânarea si cufărul pentru transportul la biserica.

Ii spunem botez de vara, pentru ca vara nu este necesara paturica. Deci seturile nu includ paturica.

Pentru a iti usura cautarea, am grupat în seturi pentru botez de vară câte un trusou si o lumânare de botez. Toate sunt infrumusețate cu aceleasi picturi. Am adaugat și un cufăr pentru transportul la biserica a trusoului.

Am creat pentru tine colecțiile unicat pictate pentru un botez de vară – trusou, lumanare si cufăr- toate pictate la fel, cu aceleași mici opere de artă, pictate cu migală, talent și mult suflet.

Pentru ca e destul de complicat sa gasesti trusoul de botez asortat cu lumanarea, am pus la un loc trusoul si lumanrea e botez pictate cu aceeasi tematica.
Îți ușurăm astfel căutarea- le găsești ușor… Îți va fi greu doar să te hotărăști…

Noi îti propunem colecții create de noi. Alegând o colecție completă, acum economisești 15 % față de pretul pe care îl obții alegând produsele separat.

Cos cumparaturi
0