Set unicat botez băieți “Picuri de Ploaie”

335 lei

Set unicat botez băieți “Picuri de Ploaie” este un costum unicat pentru  băieți,  format din pantalonasi eleganti din in gros, si bluză din panza de bumbac satinat.

SKU: KUIB B44 Categorii: ,

Set unicat botez băieți “Picuri de Ploaie”

Set unicat botez băieți “Picuri de Ploaie” este un costum unicat pentru  băieți,  format din pantalonasi eleganti din in gros, si bluză din panza de bumbac satinat. Cămășuța este din pânză de bumbac alba cu buline mici si discrete, gri.

Camasuta se incheie cu capse metalice mici si discrete. Pantalonașii sunt pe elastic in talie în spate.

Le-am meșteșugit pentru Odorul tău din cele mai bune materiale naturale- bumbac sau in. Le-am înfrumusetat cu dantele delicate și prețioase croșetate manual, cu șnururi fine de bumbac sau cu panglici tesute cu motive tradiționale.

Am creat hăinuțe botez băieți rafinate, ca cele din poveștile cu prinți…Am măiestrit compleuri de botez colorate, pentru  băieți îndrăzneți și veseli. Am meșteșugit hainute botez pentru băieți, inspirate din traditia noastră, cu panglici tradiționale, șnururi răsucite și aplicații de petece țesute la război.

Ți-e greu doar să te hotărăști pe care să o alegi…

Set unicat botez băieți “Picuri de Ploaie” are bluza din bumbac satinat de foarte bună calitate și pantalonașii din in gros, căptușiti cu pânza fină de bumbac.În sezonul cald, îi facem necăptușiți. Bluzița poate fi fără mânecă sau cu mânecă scurtă sau lungă, tu decizi.

In sectiunea Creaza-ti propria colectie-Picuri de Ploaie vei gasi toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

La Odorul Mamei, toate hăinuțele le facem la comandăDe aceea, avem nevoie de înălțimea Odorului tău și data evenimentului.

Personalizăm trusoul, dacă dorești acest lucru, prin scrierea pânzei de mir cu instrumente speciale de scris si pictat, care nu ies la spălat.

Acceseaza Suport Client

Informații suplimentare

Culoare

,

Stil hainute

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0