Set trusou și lumânare pentru botez “Multi Trifoi Norocosi”

Promotie

405 lei

Set Trusou și lumânare pentru botez “Multi Trifoi Norocosi” inseamna la un loc trusou, lumanare si cufar. Toate înfrumusețate la fel, cu aceeași  panglica tesuta cu multu trifoi norocosi verzi.

Alegând o colecție completă, economisești 15% față de pretul pe care îl obții alegând produsele separat.

Set trusou și lumânare pentru botez “Multi Trifoi Norocosi”

Sfintul Botez este întâia dintre Tainele Sfintei Biserici ; este usa prin care se întră în Sfânta Biserică. Si numai ajungând membri ai Bisericii lui Hristos ne putem învrednici si de primirea celorlalte Sfinte Taine. Mai multe despre taina Botezului, gasesti aici

Set trusou și lumânare pentru botez “Multi Trifoi Norocosi” inseamna la un loc trusou, lumanare si cufar. Toate înfrumusețate la fel, cu aceeași  panglica tesuta cu multu trifoi norocosi verzi.

Setul pentru botez de vară l-am creat pentru a îți ușura căutarea. Am pus la un loc trusoul si lumânarea pereche, alături de un cufăr necesar pentru transportul la biserică al trusoului. E bine să le găsești în același loc, și asortate la fel. Același design și aceleași materiale prețioase, de foarte bună calitate. Unde mai pui și faptul că le primești în 3-4 zile, poate chiar mai repede de atât…

Chiar de dorești botez alb, ivoire sau botez în culori calde, pastel, aici sigur vei găsi un set pentru botez biserica  potrivit.

Îți doresti botez imaculat și rafinat ? Își dorești botez inspirat din personaje din basme? Îți dorești botez inspirat din folclor și tradiție. Ai nimerit bine, aici sigur vei găsi ceea ce cauți.

Noi îti propunem colecții create de noi. Dacă alegi un Set Trusou și lumânare pentru botez “Multi Trifoi Norocosi”, economisești 15% față de pretul pe care îl obții alegând produsele separat.

Set Trusou și lumânare pentru botez “Multi Trifoi Norocosi”conține

In sectiunea Creaza-ti propria colectie Pui de Vanator vei gasi toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

La Odorul Mamei, toate hăinuțele le facem la comandăDe aceea, avem nevoie de înălțimea Odorului tău și data evenimentului.

Personalizăm trusoul, dacă dorești acest lucru, prin scrierea pânzei de mir cu instrumente speciale de scris si pictat, care nu ies la spălat.

Acceseaza Suport Client

Informații suplimentare

Culoare

Tip lumânare

lumanare parafina

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0