Set trusou pictat cu lumânare botez “Lanul cu Flori”

Promotie

476 lei

Set trusou pictat cu lumânare botez “Lanul cu Flori” înseamna la un loc trusou și lumanare pictate, plus cufar pentru transportul trusoului.Toate înfrumusețate la fel, cu aceleași picturi rafinate.

Alegând o colecție completă, economisești 15% față de pretul pe care îl obții alegând produsele separat.

Set trusou pictat cu lumânare botez “Lanul cu Flori”

Sfintul Botez este întâia dintre Tainele Sfintei Biserici ; este usa prin care se întră în Sfânta Biserică. Si numai ajungând membri ai Bisericii lui Hristos ne putem învrednici si de primirea celorlalte Sfinte Taine. Mai multe despre taina Botezului, gasesti aici

Set trusou pictat cu lumânare botez “Lanul cu Flori”înseamna la un loc trusou și lumanare pictate, plus cufar pentru transportul trusoului.Toate înfrumusețate la fel, cu aceleași picturi rafinate.

Trusoul pentru botez biserica trebuie sa aiba lumanare- pereche, care sa fie infrumusetata in acelasi ton cu acesta. Deasemenea, trusoul trebuie dus la biserica intr-un cufar, sau o cutie frumoasa.

Setul pentru botez de vară l-am creat pentru a îți ușura căutarea. Am pus la un loc trusoul si lumânarea pereche, alături de un cufăr necesar pentru transportul la biserică al trusoului. E bine să le găsești în același loc, și asortate la fel. Același design și aceleași materiale prețioase, de foarte bună calitate. Unde mai pui și faptul că le primești în 3-4 zile, poate chiar mai repede de atât…

Noi îti propunem colecții create de noi. Dacă alegi un Set trusou pictat cu lumânare botez “Lanul cu Flori” economisești 15% față de pretul pe care îl obții alegând produsele separat. În plus, ai un botez cu adevărat unic, de amirat sau de invidiat….

Trusoul și lumânarea sunt pictate de mâini măiastre, cu acuarele speciale pentru textile, apoi sunt tratate pentru fixarea culorilor. Te sfătuim să speli trusoul la temperatura de maxim 40 de grade, să nu îl usuci în soare și sa îl calci pe dos sau peste o pânză subțire. Astfel pictura va rezista mult și bine în timp.

Setull de trusou pictat cu lumânare botez- Lanul cu Flori conține

In sectiunea Creaza-ti propria colectie Lanul cu Flori  vei gasi toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

Personalizăm trusoul, dacă dorești acest lucru, prin scrierea pânzei de mir cu instrumente speciale de scris si pictat, care nu ies la spălat.

Acceseaza Suport Client

Informații suplimentare

Culoare

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0