Set trusou pentru botez traditional cu lumânare “Cusatura Neagra”

Promotie

405 lei

Set trusou pentru botez traditional cu lumânare “Cusatura Neagra” inseamna la un loc trusou, lumanare din parafina si cufar. Toate înfrumusețate la fel, cu aceeași  dantelă deosebită și prețioasă si panglica traditionala in alb si negru.

 Alegând o colecție completă, economisești 15% față de pretul pe care îl obții alegând produsele separat.

Set trusou pentru botez traditional cu lumânare “Cusatura Neagra”

Sfintul Botez este întâia dintre Tainele Sfintei Biserici ; este usa prin care se întră în Sfânta Biserică. Si numai ajungând membri ai Bisericii lui Hristos ne putem învrednici si de primirea celorlalte Sfinte Taine. Mai multe despre taina Botezului, gasesti aici

Setul trusou pentru botez traditional cu lumânare “Cusatura Neagra” inseamna la un loc trusou, lumanare din parafina si cufar. Toate înfrumusețate la fel, cu aceeași  dantelă deosebită și prețioasă si panglica traditionala in alb si negru.

Trusoul pentru botez biserica trebuie sa aiba lumanare- pereche, care sa fie infrumusetata in acelasi ton cu acesta. Deasemenea, trusoul trebuie dus la biserica intr-un cufar, sau o cutie frumoasa.

Setul pentru botez de vară l-am creat pentru a îți ușura căutarea. Am pus la un loc trusoul si lumânarea pereche, alături de un cufăr necesar pentru transportul la biserică al trusoului. E bine să le găsești în același loc, și asortate la fel. Același design și aceleași materiale prețioase, de foarte bună calitate. Unde mai pui și faptul că le primești în 3-4 zile, poate chiar mai repede de atât…

Chiar de dorești botez alb, ivoire sau botez în culori calde, pastel, aici sigur vei găsi un set pentru botez biserica  potrivit.

Îți doresti botez imaculat și rafinat ? Își dorești botez inspirat din personaje din basme? Îți dorești botez inspirat din folclor și tradiție. Ai nimerit bine, aici sigur vei găsi ceea ce cauți.

Noi îti propunem colecții create de noi. Dacă alegi un Set trusou pentru botez traditional cu lumânare “Cusatura Neagra”, economisești 15% față de pretul pe care îl obții alegând produsele separat.

Set trusou pentru botez traditional cu lumânare- Cusatura Neagra conține

In sectiunea Creaza-ti propria colectie Cusatura Romaneasca pentru fetite sau Creaza-ti propria colectie Cusatura Romaneasca pentru baieti vei gasi toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

Personalizăm trusoul, dacă dorești acest lucru, prin scrierea pânzei de mir cu instrumente speciale de scris si pictat, care nu ies la spălat.

Acceseaza Suport Client

Informații suplimentare

Tip lumânare

lumanare parafina

Culoare

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0