Set pictat botez trusou, lumânare, păturică “Iriși”

Promotie

620 lei

Set pictat botez trusou, lumânare, păturică “Iriși” conține tot ceea ce este necesar pentru botezul la biserica- trusoul de botez, lumânarea, paturica pentru vreme rece si cufărul pentru transportul la biserica.

Noi îti propunem colecții create de noi. Alegând o colecție completă, economisești 15% față de pretul pe care îl obții alegând produsele separat.

Set pictat botez trusou, lumânare, păturică “Iriși”

Set pictat botez trusou, lumânare, păturică “Iriși” înseamna la un loc trusou, păturică și lumânare pictate, plus cufar pentru transportul trusoului.Toate înfrumusețate la fel, cu aceleași picturi rafinate, mici opere de artă.

Trusoul pentru botez biserica trebuie sa aiba lumanare- pereche, care sa fie pictata sau infrumusetata in acelasi ton cu acesta.

În plus, in sezonul rece, setul pentru botez trebuie sa includa și păturică. Păturica de botez are glugă pentru a proteja ceafa puiului de frig si curent. Păturicile noastre sunt foarte moi la atingere și prietenoase cu pielea copilașilor, pentru ca una din fetele ei (aceea care intra in contact cu pielea bebelusului) este din tesatura fina de bumbac satinat. Gluga paturicii este pictata in tematica trusoului si a lumanarii pereche.

Deasemenea, trusoul trebuie dus la biserica intr-un cufar, sau o cutie frumoasa.

Prin urmare, am pus la un loc trusoul, păturica si lumânarea pereche, alături de un cufăr necesar pentru transportul la biserică al trusoului. Pentru a îți ușura căutarea,  e bine să le găsești toate si în același loc și asortate la fel. Aceleasi picturi și aceleași materiale prețioase, de foarte bună calitate. Unde mai pui și faptul că le primești în cateva zile…

Noi îti propunem colecții create de noi. Dacă alegi un Set pictat botez trusou, lumânare, păturică “Iriși”, economisești 15% față de pretul pe care îl obții alegând produsele separat. În plus, ai un botez cu adevărat unic, de amirat sau de invidiat….

Trusoul, păturica și lumânarea sunt pictate de mâini măiastre, cu acuarele speciale pentru textile, apoi sunt tratate pentru fixarea culorilor. Te sfătuim să speli trusoul la temperatura de maxim 40 de grade, să nu îl usuci în soare și sa îl calci pe dos sau peste o pânză subțire. Astfel pictura va rezista mult și bine în timp.

Set pictat botez trusou, lumânare, păturică “Iriși” conține

Informații suplimentare

Culoare

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0