Set inedit pentru taierea motului baieti “Inimi cu iubire”

169 lei

Set inedit pentru taierea motului baieti “Inimi cu iubire” este pentru marele eveniment din viata Odorului tau, aniversarea primului an de viata. Primul, cel mai frumos, caruia noi i-am spus Intaiul an de Iubire.

SKU: KUIB TVB05 Categorie:

Set inedit pentru taierea motului baieti “Inimi cu iubire”

Set inedit pentru taierea motului baieti “Inimi cu iubire” este pentru marele eveniment din viata Odorului tau, aniversarea primului an de viata. Primul, cel mai frumos, caruia noi i-am spus Intaiul an de Iubire.

Taierea motului este o traditie care semnifica, conform crezului popular, influentarea destinului unui nou nascut. Acest eveniment se desfasoara, de regula, alaturi de cei mai apropiati membri ai familiei. Astfel, taierea motului are loc la un an de la nasterea copilului, pentru a marca Intaiul an de Iubire.

Momentul important al petrecerii este atunci când copilul își alege 3 obiecte de pe taviță, pe care nașii și părinții le-au pregatit. Conform tradiției, obiectul ales de catre cel mic va avea un rol si un loc in viitorul acestuia.

Acest eveniment nu este sustinut de Biserica, fiind considerat un obicei nereligios. Cu toate acestea, taierea motului la baieti (sau ruperea turtei la fete) se practica in continuare.

Setul haios pentru taierea motului baieti este format din tăviță, cutie pentru păstrarea moțului, perie/pieptăn si oglindă. Toate produsele sunt lucrate manual în atelierul nostru, cu materiale atent alese, pentru a te bucura de ele atât în ziua evenimentului, dar și ca amintiri pentru tot restul vieții.

Acesta se compune din:

  • Tavita de lemn, cu dimensiunea de 32 x 22 cm. Tavita este vopsita in culoarea alba doar in interiorul sau, marginile si exteriorul sun natur, culoarea lemnului. De jur imprejur, la interior este garnisita cu dantela fina, alba, aceeasi de pe rochita cu care face pereche. Pictura de pe tavita este naiva, dar tare haioasa.
  • Cutiuta pentru suvita este vopsita in alb si dichisita cu dantele albe de bumbac.
  • Peria este si ea vopsita in alb si infrumusetata cu dantele fine, albe.
  • Oglinjoara este perechea periei, garnisita in ton cu aceasta.

Produsele componente ale setului de taiere a motului sunt produse unicat, mestesugite manual, prin pictare. Vopselele folosite sunt acrilice, pe bază de apa. Produsele din lemn se pot șterge cu o bucată de material curat, fin, fără a folosi alte substante chimice de curățare sau apă.

Seturile pentru taierea motului de la Odorul Mamei sunt simple, unicat si rafinate. Personalizarea tavitei se face cu numele colectiei noastre “Intaiul an de iubire”, cu numele Odorului si eventual, cu data aniversarii. Nu scriem alte sloganuri sau poezii, tocmai pentru le dorim sa fie simple si delicate.

Pentru a iti usura cautarea, am gasit pereche tavitei de botez si un compleu asortat si o pereche de mocasini din piele moale. Am creat astfel Colectia pentru taierea motului Inimi cu Iubire

Daca alegi atât hainutele si botoseii, cât și tavita pentru mot, poți opta pentru Colectia pentru taierea motului Inimi cu Iubire, pe care o achiziționezi cu 15% mai ieftin decat ai lua produsele separat.

La Odorul Mamei, toate personalizam tavita cu numele si data evenimentului (daca doresti asta).

Pentru a ne furniza aceste informatii, acceseaza Suport Client

In sectiunea Set pentru Taierea motului- baieti  sau Set pentru Taierea motului- fetite vei  gasi multe alte variante de astfel de colectii pentru Mot.

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0