Set diafan pentru botez băieți “Noroc Alb”

329 lei

Set diafan pentru botez băieți “Noroc Alb” este un set unicat este pentru băieți,  format din pantaloni eleganti si bluză din bumbac alb, cu aplicații de trifoi norocos meșterit din șnururi răsucite de bumbac.

Set diafan pentru botez băieți “Noroc Alb”

Set diafan pentru botez băieți “Noroc Alb” este un set unicat este pentru băieți,  format din pantaloni eleganti si bluză din bumbac alb, cu aplicații de trifoi norocos meșterit din șnururi răsucite de bumbac. Cămășuța are guleraș la baza gâtului, încheiată în față cu capse fine, metalice.

Le-am meșteșugit pentru Odorul tău din cele mai bune materiale naturale- bumbac sau in. Le-am înfrumusetat cu dantele delicate și prețioase croșetate manual, cu șnururi fine de bumbac sau cu panglici tesute cu motive tradiționale.

Am creat hăinuțe botez băieți rafinate, ca cele din poveștile cu prinți…Am măiestrit compleuri de botez colorate, pentru  băieți îndrăzneți și veseli. Am meșteșugit hainute botez pentru băieți, inspirate din traditia noastră, cu panglici tradiționale, șnururi răsucite și aplicații de petece țesute la război.

Ți-e greu doar să te hotărăști pe care să o alegi…

Set diafan pentru botez băieți “Noroc Alb” are bluza din bumbac foarte fin și pantalonașii din in de foarte buna calitate. Bluzița poate fi fără mânecă sau cu mânecă scurtă sau lungă, tu decizi.

Costumașul ăsta unicat este ca un strop de Fericire din Țara Luminilor, așa cum spune povestea de la inceputul colectiei.

Vei gasi in Colectia completa pentru botez Pui Norocos de Boier, tot ce iti trebuieste pentru un botez complet si inedit- hainute, boneta, botosei, trusou,  lumanare, paturica de botez, colectii pentru botez de vara sau colectii pentru botez de vreme rece. Toate infrumusetate la fel, in acelasi stil si aceleasi culori. Trebuie doar sa alegi ce doresti si sa adaugi in cos.

In sectiunea Creaza-ti propria colectie- Trifoi Mentolat. gasesti toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

Daca vrei colectia completa pentru botez- trusou, paturica, lumanare si cufar- o poti alege, e aici și economisești 15%.

VESTE BUNA! Comandând compleul însoțit de oricare din colectiile de accesorii de botez de mai sus (fie cel de vară,  fie cel de vreme rece, care au discount de 15%), vei beneficia de reducere de 15%  și pentru compleu și accesoriile sale (bonetă, botoșei). Reducerea pentru compleu și accesoriile sale va fi evidentiată pe factura finală pe care o vom emite noi, nu pe cea emisă automat de soft.

La Odorul Mamei, toate hăinuțele le facem la comandăDe aceea, avem nevoie de înălțimea Odorului tău și data evenimentului.

Acceseaza Suport Client

Compozitie pantalonași:  100 % in,
Compozitie  cămașă: 100 % bumbac

Informații suplimentare

Stil hainute

Culoare

,

Cos cumparaturi
0