Set botez trusou alb cu lumânare ceară naturală “Dantela Nisipie”

Promotie

429 lei

Set botez trusou alb cu lumânare ceară naturală “Dantela Nisipie” inseamna la un loc trusou, lumanare din ceara naturala si cufar. Toate înfrumusețate la fel, cu aceeași  dantelă deosebită, delicată și prețioasă.

Alegând o colecție completă, economisești 15% față de pretul pe care îl obții alegând produsele separat.

Set botez trusou alb cu lumânare ceară naturală “Dantela Nisipie”

Sfintul Botez este întâia dintre Tainele Sfintei Biserici ; este usa prin care se întră în Sfânta Biserică. Si numai ajungând membri ai Bisericii lui Hristos ne putem învrednici si de primirea celorlalte Sfinte Taine. Mai multe despre taina Botezului, gasesti aici

Un set botez trusou alb cu lumânare ceară naturală “Dantela Nisipie”inseamna la un loc trusou, lumanare din ceara naturala si cufar. Toate înfrumusețate la fel, cu aceeași  dantelă deosebită, delicată și prețioasă.

Trusoul pentru botez biserica trebuie sa aiba lumanare- pereche, care sa fie infrumusetata in acelasi ton cu acesta. Deasemenea, trusoul trebuie dus la biserica intr-un cufar, sau o cutie frumoasa.

Noi am creat acest set pentru botez  pentru a îți ușura căutarea. Am pus la un loc trusoul si lumânarea pereche, alături de un cufăr necesar pentru transportul la biserică.

Oricare ar fi culoarea botezului ce-l dorești- alb, ivoire, roz delicat, albastru senin sau verde mentă- aici sigur vei găsi un set pentru botez biserica  potrivit.

Chiar de îți doresti un botez imaculat și rafinat, sau un botez inspirat din personaje din basme, sau un botez inspirat din folclor și tradiție, aici sigur vei găsi ceea ce cauți.

E bine să le găsești în același loc, și asortate la fel. Același design și aceleași materiale prețioase, de foarte bună calitate. Unde mai pui și faptul că le primești în 3-4 zile, poate chiar mai repede de atât…

Noi îti propunem colecții create de noi. Dacă alegi un Set botez trusou alb cu lumânare ceară naturală “Dantela Nisipie” economisești 15% față de pretul pe care îl obții alegând produsele separat.

Acest set pentru botez -Dantela Nisipie contine

In sectiunea Creaza-ti propria colectie- Cacao cu Lapte sau in sectiunea  Creaza-ti propria colectie- Nisip Ud gasi toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

Personalizăm trusoul, dacă dorești acest lucru, prin scrierea pânzei de mir cu instrumente speciale de scris si pictat, care nu ies la spălat.

Acceseaza Suport Client

Informații suplimentare

Culoare

Tip lumânare

lumanare ceara naturala

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0