Set alb trusou cu lumânare pentru botez “Din Cufărul Bunicii”

Promotie

405 lei

Un set alb trusou cu lumânare pentru botez “Din Cufărul Bunicii” inseamna la un loc – trusou, lumanare alba din parafina si cufar. Toate infrumusețate la fel, cu aceleași aplicații de dantele unice Din Cufărul Bunicii.

Alegând o colecție completă, economisești 15% față de pretul pe care îl obții alegând produsele separat.

Set alb trusou cu lumânare pentru botez “Din Cufărul Bunicii”

Set alb trusou cu lumânare pentru botez “Din Cufărul Bunicii”inseamna la un loc – trusou, lumanare alba din parafina si cufar. Toate infrumusețate la fel, cu aceleași aplicații de dantele unice Din Cufărul Bunicii.

Sfintul Botez este întâia dintre Tainele Sfintei Biserici; este usa prin care se întră în Sfânta Biserică. Si numai ajungând membri ai Bisericii lui Hristos ne putem învrednici si de primirea celorlalte Sfinte Taine. Mai multe despre taina Botezului, gasesti aici

Trusoul pentru botez biserica trebuie sa aiba lumanare- pereche, care sa fie infrumusetata in acelasi ton cu acesta. Deasemenea, trusoul trebuie dus la biserica intr-un cufar, sau o cutie frumoasa.

Set alb trusou cu lumânare pentru botez unic de vară- Din Cufărul Bunicii l-am creat pentru a îți ușura căutarea. Am pus la un loc trusoul si lumânarea pereche, alături de un cufăr necesar pentru transportul la biserică.

Fie că dorești botez alb sau ivoire sau colorat în culori calde, pastel- roz delicat, albastru senin sau verde mentă- aici sigur vei găsi un set pentru botez biserica  potrivit.

 Alegând un Set pentru botez “Din Cufărul Bunicii”– economisești 15% față de pretul pe care îl obții alegând produsele separat.

Găsești la Odorul Mamei colectia asortata pentru un botez unic- tot ce îți trebuie pentru botezul la biserică- trusoul,  lumânarea și cufărul care iți plac și se potrivesc tematicii botezului Odorului.

Acest set alb  pentru botez – Din Cufărul Bunicii conține

In sectiunea  Creaza-ti propria colectie Ca Omatul sau Creaza-ti propria colectie Maria vei gasi toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

Personalizăm trusoul, dacă dorești acest lucru, prin scrierea pânzei de mir cu instrumente speciale de scris si pictat, care nu ies la spălat.

Pentru aceasta, acceseaza Suport Client

Informații suplimentare

Culoare

Tip lumânare

lumanare parafina

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0