Set alb pentru botez- trusou, lumânare, păturică “Trandafiri”

Promotie

620 lei

Set alb pentru botez- trusou, lumânare, păturică “Trandafiri” înseamna la un loc trusou, lumânare, păturică și cufăr pentru transportul trusoului la biserică.

Alegând o colecție completă, economisești 15% față de pretul pe care îl obții alegând produsele separat.

Set alb pentru botez- trusou, lumânare, păturică “Trandafiri”

Sfintul Botez este întâia dintre Tainele Sfintei Biserici ; este usa prin care se întră în Sfânta Biserică. Si numai ajungând membri ai Bisericii lui Hristos ne putem învrednici si de primirea celorlalte Sfinte Taine. Mai multe despre taina Botezului, gasesti aici

Set alb pentru botez- trusou, lumânare, păturică “Trandafiri”- înseamna la un loc trusou, lumânare, păturică și cufăr pentru transportul trusoului la biserică. Toate înfrumusețate la fel, cu aceeași dantelă deosebită și prețioasă.

Trusoul pentru botez biserica trebuie sa aiba lumanare- pereche, care sa fie pictata sau infrumusetata in acelasi ton cu acesta.

În plus, in sezonul rece, setul pentru botez trebuie sa includa și păturică. Păturica de botez are glugă pentru a proteja ceafa puiului de frig si curent. Păturicile noastre sunt foarte moi la atingere și prietenoase cu pielea copilașilor, pentru ca una din fetele ei (aceea care intra in contact cu pielea bebelusului) este din tesatura fina de bumbac satinat. Gluga paturicii este pictata in tematica trusoului si a lumanarii pereche.

Deasemenea, trusoul trebuie dus la biserica intr-un cufar, sau o cutie frumoasa.

Prin urmare, am pus la un loc trusoul, păturica si lumânarea pereche, alături de un cufăr necesar pentru transportul la biserică al trusoului. Pentru a îți ușura căutarea,  e bine să le găsești toate si în același loc și asortate la fel. Aceleasi picturi și aceleași materiale prețioase, de foarte bună calitate. Unde mai pui și faptul că le primești în cateva zile…

Noi îti propunem colecții create de noi. Dacă alegi un Set alb pentru botez- trusou, lumânare, păturică “Trandafiri” , economisești 15% față de pretul pe care îl obții alegând produsele separat. În plus, ai un botez cu adevărat unic, de amirat sau de invidiat….

Set alb pentru botez- trusou, lumânare, păturică- Trandafiri conține

Personalizăm trusoul, dacă dorești acest lucru, prin scrierea pânzei de mir cu instrumente speciale de scris si pictat, care nu ies la spălat.

Acceseaza Suport Client

Informații suplimentare

Culoare

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0