Salopetă și cămașa pentru botez “Matei cel Norocos”

335 lei

Salopetă și cămașa pentru botez “Matei cel Norocos” este un set unicat este pentru băieți,  format din salopetă  elegantă  si bluză din borangic alb de bumbac, cu aplicații de trifoi norocos meșterit din șnururi răsucite de bumbac.

SKU: KUIB B040 Categorii: ,

Salopetă și cămașa pentru botez “Matei cel Norocos”

Salopetă și cămașa pentru botez “Matei cel Norocos” este un set unicat pentru băieți. Este format din salopetă  elegantă si bluză din bumbac, cu aplicații de trifoi norocos meșterit din șnururi răsucite de bumbac. Cămășuța are guleraș la baza gâtului si se incheie cu nasturi. Salopeta este cu bretele ce se închid cu capse ascunse.

Le-am meșteșugit pentru Odorul tău din cele mai bune materiale naturale- bumbac sau in. Le-am înfrumusetat cu dantele delicate și prețioase croșetate manual, cu șnururi fine de bumbac sau cu panglici tesute cu motive tradiționale.

Am creat hăinuțe botez băieți rafinate, ca cele din poveștile cu prinți…Am măiestrit compleuri de botez colorate, pentru  băieți îndrăzneți și veseli. Am meșteșugit hainute botez pentru băieți, inspirate din traditia noastră, cu panglici tradiționale, șnururi răsucite și aplicații de petece țesute la război.

Ți-e greu doar să te hotărăști pe care să o alegi…

Salopetă și cămașa pentru botez “Matei cel Norocos” are bluza din bumbac foarte fin și pantalonașii din in de foarte buna calitate. Pantalonii sunt căptușiti cu pânza fină de bumbac. În sezonul cald, îi facem necăptușiți. Bluzița poate fi fără mânecă sau cu mânecă scurtă sau lungă, tu decizi.

Costumașul ăsta unicat este ca un strop de Noroc Țara Luminilor, așa cum spune povestea de la inceputul colectiei. Cămășuța este simpla, din borangic de bumbac, ajurată cu snur galben la guler și mâneci. Salopeta din in gros are platcă, pe care un Trifoi Galben Norocos cu 4 foi aducător de noroc si-a găsit locul.  Se încheie pe umăr cu capse mari, metalice, ascunse.

Pentru băiețelul elegant, la botez sau alt eveniment important din viata lui de Odor al Mamei.

Vei gasi in Colectia completa pentru botez Matei cel Norocos, tot ce iti trebuieste pentru un botez complet si inedit- hainute, boneta, botosei, trusou,  lumanare, paturica de botez, colectii pentru botez de vara sau colectii pentru botez de vreme rece. Toate infrumusetate la fel, in acelasi stil si aceleasi culori. Trebuie doar sa alegi ce doresti si sa adaugi in cos.

Dacă doriți toate accesoriile de botez- trusou, paturică, lumânare și cufăr, alegeți Colecția completă cu lumanare ceara naturala Noroc Ivoire sau Colectia pictata pentru botez Micul Print sau  Colecția completă cu lumanare parafina Noroc Ivoire

In sectiunea Creaza-ti propria colectie Matei cel Norocos vei gasi toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

La Odorul Mamei, toate hăinuțele le facem la comandăDe aceea, avem nevoie de înălțimea Odorului tău și data evenimentului.

Pentru aceasta, acceseaza Suport Client

VESTE BUNA! Comandând compleul însoțit de oricare din colectiile de accesorii de botez de mai sus (fie cel de vară,  fie cel de vreme rece, care au discount de 15%), vei beneficia de reducere de 15%  și pentru compleu și accesoriile sale (bonetă, botoșei). Reducerea pentru compleu și accesoriile sale va fi evidentiată pe factura finală pe care o vom emite noi, nu pe cea emisă automat de soft.

 

Informații suplimentare

Culoare

,

Stil hainute

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0