Salopeta pictata botez băieți “Plutind în Balon” 

355 lei

Salopeta pictata botez băieți “Plutind în Balon”  – un compleu unicat ce include o  salopetă si o camasuta. Salopeta este din tesatura de bumbac, pe bustul ei plutește un balon pictat.

SKU: KUIB B50B Categorii: ,

Salopeta pictata botez băieți “Plutind în Balon”

Salopeta pictata botez băieți “Plutind în Balon”  – un compleu unicat ce include o  salopetă si o camasuta. Pantalonasii cu platca (salopeta) sunt din tesatura de bumbac, pe bustul ei plutește un balon pictat. Cămășuța este simpla, din pânză ivoire de bumbac satinat, ajurată cu snur bej la guler și se incheie cu capse metalice mici, discrete.

Salopeta pentru botez băieți Plutind în Balon are platcă, pe care un mâini măiestre au pictat un balon plutitor.  Se încheie pe umăr cu capse mari, metalice, ascunse. Pentru zilele răcoroase, căptușim pantalonii cu pânză de bumbac.

Compleu pictat botez băieți Plutind în Balon pentru băiețelul elegant, la botez sau alt eveniment important din viata lui de Odor al Mamei.

Vei gasi in Colectia completa pentru botez Plutind in Balon, tot ce iti trebuieste pentru un botez complet si inedit- hainute, boneta, botosei, trusou,  lumanare, paturica de botez, colectii pentru botez de vara sau colectii pentru botez de vreme rece. Toate infrumusetate la fel, in acelasi stil si aceleasi culori. Trebuie doar sa alegi ce doresti si sa adaugi in cos.

Dacă doriți toate accesoriile de botez- trusou,paturica, lumânare și cufăr, alegeți Colecția completă pictata Plutind in Balon

In sectiunea  Creaza-ti propria colectie Plutind in Balon vei gasi toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

La Odorul Mamei, toate hăinuțele le facem la comandăDe aceea, avem nevoie de înălțimea Odorului tău și data evenimentului.

Pentru aceasta, acceseaza Suport Client

VESTE BUNA! Comandând compleul însoțit de oricare din colectiile de accesorii de botez de mai sus (fie cel de vară,  fie cel de vreme rece, care au discount de 15%), vei beneficia de reducere de 15%  și pentru compleu și accesoriile sale (bonetă, botoșei). Reducerea pentru compleu și accesoriile sale va fi evidentiată pe factura finală pe care o vom emite noi, nu pe cea emisă automat de soft.

Informații suplimentare

Stil hainute

,

Culoare

,

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0