Salopeta cu camasa botez băieți “Cer si Pamant”

335 lei

Salopeta cu camasa botez băieți “Cer si Pamant” este un set unicat este pentru băieți,  format din salopetă  elegantă  si bluză din panza fina de bumbac, cu aplicații de trifoi norocos meșterit din șnururi răsucite de bumbac.

SKU: KUIB B93 Categorii: ,

Salopeta cu camasa botez băieți “Cer si Pamant”

Salopeta cu camasa botez băieți “Cer si Pamant” este un set unicat este pentru băieți,  format din salopetă  elegantă  si bluză din panza fina de bumbac, cu aplicații de trifoi norocos meșterit din șnururi răsucite de bumbac. Cămășuța are guleraș la baza gâtului, încheiată în față cu capse fine, metalice. Salopeta este cu bretele ce se închid cu capse ascunse.

Le-am meșteșugit pentru Odorul tău din cele mai bune materiale naturale- bumbac sau in. Le-am înfrumusetat cu dantele delicate și prețioase croșetate manual, cu șnururi fine de bumbac sau cu panglici tesute cu motive tradiționale.

Am creat hăinuțe botez băieți rafinate, ca cele din poveștile cu prinți…Am măiestrit compleuri de botez colorate, pentru  băieți îndrăzneți și veseli. Am meșteșugit hainute botez pentru băieți, inspirate din traditia noastră, cu panglici tradiționale, șnururi răsucite și aplicații de petece țesute la război.

Ți-e greu doar să te hotărăști pe care să o alegi…

Salopeta cu camasa botez băieți “Cer si Pamant” are bluza din bumbac și pantalonașii din bumbac gros de foarte buna calitate. Pantalonii sunt căptușiti cu pânza fină de bumbac. În sezonul cald, îi facem necăptușiți. Bluzița poate fi fără mânecă sau cu mânecă scurtă sau lungă, tu decizi.

Costumașul ăsta unicat este ca un strop de Fericire din Țara Luminilor, așa cum spune povestea de la inceputul colectiei.

Cămășuța este simpla, din borangic de bumbac..Salopeta din in gros are platcă, pe care un trifoi cu 4 foi aducător de noroc.  Se încheie pe umăr cu capse mari, metalice, ascunse. Pentru zilele răcoroase, căptușim pantalonii cu pânză de bumbac.

Vei gasi in Colectia completa pentru botez Cer si Pamant, tot ce iti trebuieste pentru un botez complet si inedit- hainute, boneta, botosei, trusou,  lumanare, paturica de botez, colectii pentru botez de vara sau colectii pentru botez de vreme rece. Toate infrumusetate la fel, in acelasi stil si aceleasi culori. Trebuie doar sa alegi ce doresti si sa adaugi in cos.

Daca vrei colectia completa pentru botez- trusou, paturica, lumanare si cufar- o poti alege, e aici și economisești 15%.

In sectiunea Creaza-ti propria colectie-Cer si Pamant gasesti toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

VESTE BUNA! Comandând compleul însoțit de oricare din colectiile de accesorii de botez de mai sus (fie cel de vară,  fie cel de vreme rece, care au discount de 15%), vei beneficia de reducere de 15%  și pentru compleu și accesoriile sale (bonetă, botoșei). Reducerea pentru compleu și accesoriile sale va fi evidentiată pe factura finală pe care o vom emite noi, nu pe cea emisă automat de soft.

La Odorul Mamei, toate hăinuțele le facem la comandăDe aceea, avem nevoie de înălțimea Odorului tău și data evenimentului.

Acceseaza Suport Client

Informații suplimentare

Stil hainute

Culoare

,

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0