Salopetă bleu pictată pentru botez “Mașinuța Albastră”

355 lei

Salopetă bleu pictată pentru botez “Mașinuța Albastră”– un set de botez unicat ce include o salopetă din in gros de culoare albastră- pe bustul căreia a parcat mașinuta albastra pictată a bunicului  -și o camașuță din pânză fină de bumbac alb

SKU: KUIB B51B Categorii: ,

Salopetă bleu pictată pentru botez “Mașinuța Albastră”

Salopetă bleu pictată pentru botez “Mașinuța Albastră” este un set de botez unicat. Salopetă din in gros- pe bustul căreia a parcat mașinuta albastra a bunicului. Si o camașuță din pânză fină de bumbac.

Cămășuța este simpla, din pânză  de bumbac satinat, ajurată cu snur albastru la guler și mâneci. Poate fi alba sau ivoire, tu alegi.

Salopeta din in gros de culoare albastra, sau nisipie (tu alegi) cu platcă, pe care mâini măiestre au pictat o masinuta albastră. Se încheie pe umăr cu capse mari, metalice, ascunse. Pentru zilele răcoroase, căptușim pantalonii cu pânză de bumbac.

Salopetă pictată botez băieți Mașinuța Albastră pentru băiețelul elegant, care vrea sa iasă din tipare, la botez sau alt eveniment important din viata lui.

Vei gasi in Colectia completa pentru botez Masinuta Albastra, tot ce iti trebuieste pentru un botez complet si inedit- hainute, boneta, botosei, trusou, lumanare, paturica de botez, colectii pentru botez de vara sau colectii pentru botez de vreme rece. Toate infrumusetate la fel, in acelasi stil si aceleasi culori. Trebuie doar sa alegi ce doresti si sa adaugi in cos.

Dacă doriți toate accesoriile de botez- trusou, lumânare și cufăr,- toate pictate cu Mașinuța Albastră , alegeți Colecția completă pictata pentru botez de vara Masinuta Albastra

Dacă botezul e in sezon rece, atunci iti recomandam Colectia pictata pentru botez de vreme rece, care include si paturica. Alegand oricare dintre cele 2 colectii ( de vara sau de vreme rece), economisesti 15%.

In sectiunea Creaza-ti propria colectie-Masinuta Bunicului, gasesti toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

La Odorul Mamei, toate hăinuțele le facem la comandăDe aceea, avem nevoie de înălțimea Odorului tău și data evenimentului.

Acceseaza Suport Client

VESTE BUNA! Comandând compleul însoțit de oricare din colectiile de accesorii de botez de mai sus (care au discount de 15%), vei beneficia de reducere de 15%  și pentru compleu și accesoriile sale (bonetă, botoșei). Reducerea pentru acestea va fi evidentiată pe factura finală pe care o vom emite noi, nu pe cea emisă automat de soft.

 

Informații suplimentare

Stil hainute

,

Culoare

,

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0