Sacou cu glugă pentru botez “Pui Norocos de Boier”

279 lei

Sacou cu glugă pentru botez “Pui Norocos de Boier”

– este un mantou unicat, ține de cald, pentru că e din țesătură groasă de bumbac, căptușit cu bumbac și garnisit cu șnur de bumbac bleumarin sucit și răsucit.

SKU: KUIB BM27 Categorii: ,

Sacou cu glugă pentru botez “Pui Norocos de Boier”

Sacou cu glugă pentru botez “Pui Norocos de Boier”- este un mantou unicat, ține de cald, pentru că e din țesătură groasă de bumbac, căptușit cu bumbac și garnisit cu șnur de bumbac bleumarin sucit și răsucit.

În sezonul rece, la botez, compleul băiețelului trebuie însoțit de încă ceva ce ține de cald Odorului. Poate fi o păturică cu glugă sau un pardesiu, sau un mantou.

Am creat pentru puiul tău o multitudine de pardesie, sacouri sau  mantouri.  Colorate– îndrăznețe și vesele. Sau inspirate din tradiție-simple și prețioase.  Le-am meșteșugit pentru Odorul tău din cele mai bune materiale naturale- bumbac, in sau lâna. Le-am înfrumusetat cu dantele delicate și prețioase croșetate manual , cu răsuciri de șnururi fine de bumbac.

Am creat pardesie pentru botez băieți  în culori  asezate sau îndrăznețe.  Sigur găsești  aici ceva care să se potrivească compleului ales de tine.

Sacou cu glugă pentru botez “Pui Norocos de Boier” este meșteșugit din stofă moale de bumbac, căptușit cu pânză de bumbac, se încheie la gât năsturași. Are  aplicații de șnur de bumbac bleumarin sucit și răsucit.

Sacoul unicat Pui Norocos de Boier face o echipă grozavă cu compleul cu acelasi nume ( doar sunt membrii ale aceleiași familii, nu ??).

Vei gasi in Colectia completa pentru botez Pui Norocos de Boier, tot ce iti trebuieste pentru un botez complet si inedit- hainute, boneta, botosei, trusou,  lumanare, paturica de botez, colectii pentru botez de vara sau colectii pentru botez de vreme rece. Toate infrumusetate la fel, in acelasi stil si aceleasi culori. Trebuie doar sa alegi ce doresti si sa adaugi in cos.

In sectiunea Creaza-ti propria colectie-Pui Norocos de Boier gasesti toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

La Odorul Mamei, toate hăinuțele le facem la comandăDe aceea, avem nevoie de înălțimea Odorului tău și data evenimentului.

Acceseaza Suport Client

Informații suplimentare

Stil hainute

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0