Sac micut colorat din in

Filtrează

  79 lei

  Sac micut colorat din in poate fi un cadou inedit pentru o fetita

  Sac micut colorat din in

  Sac micut colorat din in poate fi un cadou inedit pentru o fetita.

  Trusoul de botez, precum si paturica pentru botez (in sezonul rece) se transporta la biserica intr-o cutie cu manere (sau fara), sau un sac de in. 

   Transportul la biserica a trusoului  de botez de la Odorul Mamei se poate face cu cufar, ladita de lemn sau sac din in.

  Cufarul este din carton rigid si rezistent la transport. Cutia ( ladita) este din lemn șlefuit, iar sacul este mesterit din panza de in. 

  Avem, la Odorul Mamei, cutii din carton cu manere din sfoară, sau fără. Găsești la noi cutii pentru trusoul de botez de culoare alba, ciocolatie, roșie, sau roz.

  Gasești la noi cutii din lemn șlefuit pictate sau garnsite cu dantele- pereche o oricărui trusou Odorul Mamei.

  Daca doresti ceva cu adevarat inedit, poti alege unul din sacii nostri din in- mici pentru trusoul de botez sau mari  pentru trusou si paturica de botez.

  Este meșteșugit din in alb, dublat cu pânză de bumbac și infrumusețat cu aceeasi dantela sau panglica traditionala, ca și trusoul și păturica de botez, a căror pereche este. Se strânge cu baiere din șnur de bumbac.

  Dacă îl dorești, îl poți adăuga în coșul de cumpăraturi, după ce ai comandat trusoul și păturica de botez. Noi îi daugăm aceleasi dantele sau pnaglici tesute de pe trusoul pereche..

  Dimensiunile sale sunt- diametrul fundului 30 cm, inalțimea 40 cm. Trusoul și păturica de botez încap perfect în el și poate fi trasportat cu ușurintă la biserica.

  Este ideal pentru păstrarea trusoului  si a păturicii de botez, peste ani, ca amintire.

  In sectiunea Modalitati transport trusou la biserica  vei  gasi multe alte variante de transport a trusoului la biserica: cufere carton, saci din in, sacose din iuta.

   

  Cos cumparaturi
  0