Roz Discret

Colecția pentru botez Roz Discret este una dintre colecțiile inedite pentru Botez Fetițe. Include rochița, trusou, lumânare, păturică, toate garnisite cu flori prețioase din dantele și șnururi colorate.
Alege ceea ce îți doresti și creează-ți propria colecție. Dacă pe lângă hăinuțe vei alege trusou cu lumanare (si eventual, păturica), vei beneficia de reducere de 15% la tot pachetul. Reducerea va fi aplicată pe factura finală, pe care o vom trimite noi, ulterior inregistrării comenzii.

Colecția unicat pentru botez Roz Discret este una dintre colectiile inedite pentru botez fetițe.

Include rochița, trusou, lumanare, paturica, toate garnisite cu flori prețioase din dantele și șnururi colorate.
Asortate hăinuțelor de botez, am adaugat in colectii bonete asortate, precum si botoseii pereche a oricarei tinute de botez. Am mestesugit apoi, din materiale de cea mai buna calitate, cu aceleasi aplicatii de dantele sau snururi- trusoul pentru botez, lumanarea pentru biserica si in final, paturica ce ocroteste Odorul Mamei de frig.

Le-am grupat în Colecția unicat pentru botez Roz Discret să fie toate la fel și toate in acelasi loc. Ai acum tot ce iti este necesar pentru un botez de poveste, la biserica.
Iti poti crea propria colectie pentru botez, daca nu iti doresti nici una din colectiile create de noi. Alege hainutele, botoseii si caciulita si asorteaza-le cu trusoul colectiei, alaturi de lumanarea din parafina sau cea ceara naturala. Alege si paturica, sa-l fereasca de frig pe prunc, in perioadele racoroase.
De-ti vei crea colectia de botez ce incude, pe langa hainute, cel putin trusou cu lumanare (chiar si paturica), vei beneficia de reducere de 15% la tot pachetul.
Reducerea va fi aplicata pe factura finala, pe care o vom trimite noi, ulterior inregistrarii comenzii.

Cos cumparaturi
0