Rochița unicat pictată pentru botez “Flori de Lavandă”

349 lei

Rochița unicat pictată pentru botez “Flori de Lavandă” din pânză albă de bumbac. Are platca precum un tablou prețios, delimitată de dantela lată, lucrată manual, foarte prețioasă.

SKU: KUIB FR201 Categorii: ,

Rochița unicat pictată pentru botez “Flori de Lavandă”

Rochița unicat pictată pentru botez “Flori de Lavandă” din pânză fină albă de bumbac, precum borangicul. Are platca precum un tablou prețios, delimitată de dantela lată, lucrată manual, foarte prețioasă. Aceeași dantelă și la mânecă.

Daca vrei ca Sărbătoarea Botezului Odorului să fie cu adevărat unică, poți alege o mică operă de artă.. Rochița unicat pictată pentru botez- Flori de Lavandă este o rochiță unicat, ce te poartă cu simțurile în lanurile de lavandă din Provence, acasă la ele.

Rochița e pictată cu  acuarele speciale pentru textile, apoi pictura este tratată pentru fixarea culorilor. Te sfătuim să o speli la temperatura de maxim 40 de grade, să nu o usuci în soare. Apoi sa o calci pe dos sau peste o pânză subțire. Astfel pictura va rezista mult și bine în timp.

Putem face rochița asta pereche a oricarui trusou pictat. Tu alegi pictura, tu alegi lungimea mânecii, precum și lungimea rochiței. Toate aceste detalii le poti scrie în fereastra de observații/ comentarii care se deschide atunci cand faci comanda in magazinul on-line.

Vei gasi in Colectia completa pentru botez Lavanda Pictata, tot ce iti trebuieste pentru un botez complet, inedit- boneta, botosei, trusou,  luumanre, paturica de botez . Trebuie doar sa alegi ce doresti si sa adaugi in cos.

Firește că are și pereche la botez- Trusoul pictat Lavanda.,  păturica pictata Lavanda, precum și lumânarea Lavanda Pictata–  pe care, dacă vrei, putem adăuga o tușă de culoarea lavandei.

Dacă vrei colectia completa pentru botez. poti alege Colectia pentru botez de vară Lavanda Pictata (trusou,  lumanare si cufar) sau Colectia pentru botez de vreme rece Lavanda Pictata (trusou, paturica, lumanare si cufar). Alegand una din aceste colectii, economisesti 15%

In sectiunea Creaza-ti propria colectie Lavanda pentru fetite vei gasi toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

La Odorul Mamei, toate hăinuțele le facem la comandăDe aceea, avem nevoie de înălțimea Odorului tău și data evenimentului.

Acceseaza Suport Client

VESTE BUNA! Comandând rochița însoțită de oricare din colectiile de accesorii de botez de mai sus (care au discount de 15%), vei beneficia de reducere de 15%  și pentru rochița și accesoriile ei (bonetă, botoșei). Reducerea pentru acestea va fi evidentiată pe factura finală pe care o vom emite noi, nu pe cea emisă automat de soft.

 

Informații suplimentare

Stil hainute

,

Culoare

,

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0