Rochița unicat din in “Speranța”

309 lei

Rochița unicat din in “Speranța”a este din pânză de in verde, cularea sperantei, de unde vine și numele rochiței. Pe piept are aplicată o fundă mare din in alb.

SKU: KUIB FR110 Categorie:

Rochița unicat din in “Speranța”

Rochița unicat din in “Speranța” este din pânză de in verde, cularea sperantei, de unde vine și numele rochiței. Pe piept are aplicată o fundă mare din in alb.

Le-am meșteșugit pentru Odorul tău din cele mai bune materiale naturale- bumbac sau in. Le-am înfrumusetat cu dantele delicate și prețioase croșetate manual, cu șnururi fine de bumbac sau cu panglici tesute cu motive tradiționale.

Am creat hăinuțe botez fetițe albe si rafinate, ca cele din poveștile cu îngeri…Am măiestrit rochițe de botez colorate, pentru fetițe îndrăznețe și vesele. Am meșteșugit hainute botez pentru fetițe, inspirate din traditia noastră, cu panglici tradiționale și aplicații de petece țesute la război.

Ți-e greu doar să te hotărăști pe care să o alegi…

Rochița din in “Speranța” este din in, cu aplicații de dantele fine  si panglici tesute cu trifoi verde. Este evazată, se incheie pe umeri cu capse mari ascuse. Este căptușită cu pânza fină de bumbac.

Rochița unicat din in- Speranța – o rochiță unicat elegantă și rafinată, concepută special pentru fata cea optimistă a împăratului, din in verde, cu fundă mare, albă.

La Odorul Mamei, toate hăinuțele le facem la comandăDe aceea, avem nevoie de înălțimea Odorului tău și data evenimentului.

Acceseaza Suport Client

Informații suplimentare

Culoare

Stil hainute

Cos cumparaturi
0