Rochița unicat din in roz pentru botez “Odorul Mamei cel Mic”

309 lei

Rochița unicat din in roz pentru botez “Odorul Mamei cel Mic” – delicată și prețioasă, din pânză de in de culoare roz, rochița este cu adevărat unică, ajurată cu dantele fine croșetate manual și cu aplicații de șnururi meșteșugite cu migală.

Stoc epuizat

SKU: KUIB FROM01 Categorie:

Rochița unicat din in roz pentru botez “Odorul Mamei cel Mic”

Rochița unicat din in roz pentru botez “Odorul Mamei cel Mic” – delicată și prețioasă, este din pânză de in de culoare roz. Rochița este cu adevărat unică, ajurată cu dantele fine croșetate manual și cu aplicații de șnururi meșteșugite cu migală.

Le-am meșteșugit pentru Odorul tău din cele mai bune materiale naturale- bumbac sau in. Le-am înfrumusetat cu dantele delicate și prețioase croșetate manual, cu șnururi fine de bumbac sau cu panglici tesute cu motive tradiționale.

Am creat hăinuțe botez fetițe albe si rafinate, ca cele din poveștile cu îngeri…Am măiestrit rochițe de botez colorate, pentru fetițe îndrăznețe și vesele. Am meșteșugit hainute botez pentru fetițe, inspirate din traditia noastră, cu panglici tradiționale și aplicații de petece țesute la război.

Ți-e greu doar să te hotărăști pe care să o alegi…

Acesta rochița pentru botez “Odorul Mamei cel Mic” este din in roz, cu aplicații de dantele prețioase de bumbac. Este largă in partea de jos, se incheie în spate cu 3 nasturași, se îmbracă foarte ușor și este foarte comodă la purtat. Este căptușită cu pânza fină de bumbac.

Rochița unicat – delicată, diafană și prețioasă precum odorul unei mame.

Din pânză de in, cu bordură de brocart de mătase cu bumbac. Bordura are aplicații de snur de bumbac natur.. Bustul rochiței este înfrumusețat cu aplicatie de dantelă de bumbac, croșetată manual.

La Odorul Mamei, toate hăinuțele le facem la comandăDe aceea, avem nevoie de înălțimea Odorului tău și data evenimentului.

Acceseaza Suport Clien

 

Informații suplimentare

Culoare

Stil hainute

Cos cumparaturi
0