Rochița unicat din in pentru botez ” Noroc Ivoire”

309 lei

Rochița unicat din in pentru botez ” Noroc Ivoire” este din pânză de in ivoire, culoarea untului. Pe piept are aplicat un trifoi norocos cu 4 foi, meșterit din șnur de bumbac.

SKU: KUIB FR40 Categorii: ,

Rochița unicat din in pentru botez ” Noroc Ivoire”

Rochița unicat din in pentru botez ” Noroc Ivoire” este din pânză de in ivoire, culoarea untului. Pe piept are aplicat un trifoi norocos cu 4 foi, meșterit din șnur de bumbac. Bustul este ajurat cu dantelă fină de bumbac, la poale are  aplicații din șnur jucăuș.

Le-am meșteșugit pentru Odorul tău din cele mai bune materiale naturale- bumbac sau in. Le-am înfrumusetat cu dantele delicate și prețioase croșetate manual, cu șnururi fine de bumbac sau cu panglici tesute cu motive tradiționale.

Am creat hăinuțe botez fetițe albe si rafinate, ca cele din poveștile cu îngeri…Am măiestrit rochițe de botez colorate, pentru fetițe îndrăznețe și vesele. Am meșteșugit hainute botez pentru fetițe, inspirate din traditia noastră, cu panglici tradiționale și aplicații de petece țesute la război.

Ți-e greu doar să te hotărăști pe care să o alegi…

Rochița unicat pentru botez ” Noroc Ivoire” este din in, cu aplicații de dantele fine de bumbac și șnururi răsucite. Este largă in partea de jos, se incheie în spate cu 3 nasturași, se îmbracă foarte ușor și este foarte comodă la purtat. Este căptușită cu pânza fină de bumbac.

Mânecuțele sunt strânse cu elastic la manșete, se termina cu aplicație de dantela fină. Poate avea mânecile scurte , pentru sezonul de vară.

Vei gasi in Colectia completa pentru botez Noroc Ivoire, tot ce iti trebuieste pentru un botez complet, inedit- boneta, botosei, trusou,  luumanre, paturica de botez . Trebuie doar sa alegi ce doresti si sa adaugi in cos.

In sectiunea pentru fetite Creaza-ti propria colectie-Trifoi Norocos sau oricare din sectiunile pentru baieti Creaza-ti propria colectie-Cer si Pamant si Creaza-ti propria colectie-Matei cel Norocos, gasesti toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

La Odorul Mamei, toate hăinuțele le facem la comandăDe aceea, avem nevoie de înălțimea Odorului tău și data evenimentului.

Acceseaza Suport Client

VESTE BUNA! Comandând rochița însoțită de oricare din colectiile de accesorii de botez de mai sus (fie cel de vară,  fie cel de vreme rece, care au discount de 15%), vei beneficia de reducere de 15%  și pentru rochița și accesoriile ei (bonetă, botoșei). Reducerea pentru rochiță și accesoriile sale va fi evidentiată pe factura finală pe care o vom emite noi, nu pe cea emisă automat de soft.

 

Informații suplimentare

Stil hainute

,

Culoare

Cos cumparaturi
0