Rochița unicat din in ivoire pentru botez “Dantela Bunicii”

319 lei

Rochița unicat din in ivoire pentru botez “Dantela Bunicii” – delicată și prețioasă, din pânză de in de culoarea fildesului. Rochița este cu adevărat unică, ajurată cu dantele fine croșetate manual și cu aplicații de șnururi meșteșugite cu migală.

SKU: KUIB FR69 Categorii: ,

Rochița unicat din in ivoire pentru botez “Dantela Bunicii”

Rochița unicat din in ivoire pentru botez “Dantela Bunicii” este delicată și prețioasă, din in de culoarea fildesului. Aceasta rochița este cu adevărat unică, ajurată cu dantele fine croșetate manual și cu aplicații de șnururi rasucite.

Aceasta rochița din in pentru botez are aplicații de dantele prețioase de bumbac. Se incheie în spate cu 3 nasturași, se îmbracă foarte ușor și este foarte comodă la purtat. Este căptușită cu pânza fină de bumbac.

Mânecuțele sunt strânse cu elastic la manșete, se termina cu aplicație de dantela bej, fină. Poate avea mânecile scurte, pentru sezonul de vară

Vei gasi in Colectia completa pentru botez Dantela Bunicii, tot ce ai nevoie pentru un botez complet- boneta, botosei, trusou,  lumanare, paturica de botez. Trebuie doar sa alegi ce doresti si sa adaugi in cos.

Rochița ivoire pentru botez Dantela Bunicii are pereche la botez, trusoul Dantela Bunicii si lumanarea Dantela Bunicii.

Sau, daca vrei sa faci economie de 15%, poti comanda Colectia pentru un botez de vara Dantela Bunicii sau Colectia pentru un botez de vreme rece Dantela Bunicii

VESTE BUNA!  De vei comanda rochița însoțită de setul de botez (trusou cu lumanare si paturica), vei beneficia de reducere de 15%  și pentru rochița și accesoriile ei (bonetă, botoșei). Aceasta reducere  va fi evidentiată pe factura finală pe care o vom emite noi, nu pe cea emisă automat de soft.

In sectiunea Creaza-ti propria colectie Dantela Bunicii, vei gasi toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

La Odorul Mamei, toate hăinuțele le facem la comandăDe aceea, avem nevoie de înălțimea Odorului tău și data evenimentului.

Pentru aceasta, acceseaza Suport Client

Informații suplimentare

Culoare

Stil hainute

,

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0