Rochița pictata pentru botez unicat “Lanul cu Flori”

349 lei

Rochița pictata pentru botez unicat “Lanul cu Flori”-o rochiță unicat din in, ce te duce cu gândul la vara si pajistile inflorite..

SKU: KUIB FR211 Categorii: ,

Rochița pictata pentru botez unicat “Lanul cu Flori”

Daca vrei ca sărbătoarea Botezului Odorului să fie cu adevărat unică, poți alege o mică operă de artă – Rochița pictata pentru botez unicat “Lanul cu Flori”. O rochiță unica, ce te duce cu gândul la vara si pajistile inflorite..

Rochița pictata pentru botez unicat- Lanul cu Flori, delicată, din in alb, ajurată cu dantele fine de bumbac. Pe poalele rochiței și-au găsit culcuș un lan cu flori precum un tablou prețios.

Este captușită cu pânză de bumbac, are fenta adanca la spate,  se incheie cu nasturasi.

Are și pereche la botez- Trusoul pictat Lanul cu Flori , precum si lumanarea pictata Lanul cu Flori. Daca doresti perechea de vreme rece a trusoului, poti alege paturica pictata Lanul cu Flori

Daca doresti accesoriile de botez la un loc si la fel, atunci comanda Setul pentru botez de vara (trusou, lumanare si cufar) sau Colectia pentru botez de vreme rece (trusou, paturica, lumanare si cufar) si economisesti 15%.

Rochița e pictată de mâini măiastre, cu acuarele speciale pentru textile, apoi pictura este tratată pentru fixarea culorilor. Te sfătuim să o speli la temperatura de maxim 40 de grade si să nu o usuci în soare. Apoi, sa o calci pe dos sau peste o pânză subțire. Astfel pictura va rezista mult și bine în timp

In sectiunea Creaza-ti propria colectie Lanul cu Flori  vei gasi toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

La Odorul Mamei, toate hăinuțele le facem la comandăDe aceea, avem nevoie de înălțimea Odorului tău și data evenimentului.

Acceseaza Suport Client

VESTE BUNA! Daca vei comanda si setul de botez biserica (trusou cu lumanare si paturica) impreuna cu rochita, vei beneficia de reducere de 15%  pentru rochița. Reducerea pentru rochiță va fi evidentiată pe factura finală pe care o vom emite noi, nu pe cea emisă automat de soft.

.

Informații suplimentare

Stil hainute

,

Culoare

,

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0