Rochița pictată pentru botez “Iriși”

349 lei

Rochița pictată pentru botez “Iriși” din in alb, cu platca precum un tablou prețios, delimitată de dantela lată, lucrată manual, foarte prețioasă. Aceeași dantelă și la poalele rochitei.

SKU: KUIB FR207 Categorii: ,

Rochița pictată pentru botez “Iriși”

Rochița pictată pentru botez “Iriși” din in alb, cu platca precum un tablou prețios, delimitată de dantela lată, lucrată manual, foarte prețioasă. Aceeași dantelă și la poalele rochței.

Daca vrei ca Sărbătoarea Botezului Odorului să fie cu adevărat unică, sa-i meargă vestea…… Poți alege o mică operă de artă .Rochița pictată pentru botezcu Irisi, o rochiță unicat, ce te poartă cu simțurile printre stanjenei…

Rochița e pictată de mâini măiastre, cu acuarele speciale pentru textile, apoi pictura este tratată pentru fixarea culorilor. Recomandam să o speli la temperatura de maxim 40 de grade, să nu o usuci în soare și sa o calci pe dos sau peste o pânză subțire. Astfel pictura va rezista mult și bine în timp.

Rochița este cu mânecă lungă, ce se termina cu bordură de dantelă fină de bumbac, încrețită pe elastic la încheietură. Este captușită cu pânză de bumbac, se incheie la spate cu un năsturel. În sezonul cald, putem face rochița cu mânecă scurtă. Tu alegi.

Putem face rochița asta pereche a oricarui trusou pictat. Tu alegi pictura, tu alegi lungimea mânecii, precum și lungimea rochiței.

In Colectia completa pentru botez Irisi vei gasi tot ce iti trebuieste pentru un botez complet. Doar sa alegi ce doresti si sa adaugi in cos.

Firește că are și pereche la botez- Trusoul pictat Irisi.,  păturica pictata Irisi, precum și lumânarea Irisi-  pe care, dacă vrei, putem adăuga o tușă de culoarea lavandei.

Dacă vrei colectia completa pentru botez. poti alege Colectia pictata pentru botez de vară Irisi  (trusou,  lumanare si cufar) sau Colectia pentru botez de vreme rece Irisi (trusou, paturica, lumanare si cufar). Alegand una din aceste colectii, economisesti 15%

In sectiunea Creaza-ti propria colectie Irisi pentru fetite vei gasi toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

La Odorul Mamei, toate hăinuțele le facem la comandăDe aceea, avem nevoie de înălțimea Odorului tău și data evenimentului.

Acceseaza Suport Client

VESTE BUNA! Comandând rochița însoțită de oricare din colectiile de accesorii de botez de mai sus (fie cel de vară,  fie cel de vreme rece, care au discount de 15%), vei beneficia de reducere de 15%  și pentru rochița și accesoriile ei (bonetă, botoșei). Reducerea pentru rochiță și accesoriile sale va fi evidentiată pe factura finală pe care o vom emite noi, nu pe cea emisă automat de soft.

 

Informații suplimentare

Stil hainute

,

Culoare

,

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0