Rochița pictată cu chiloței pentru botez “Tu Ești Soarele Meu”

399 lei

Rochița pictată cu chiloței pentru botez “Tu Ești Soarele Meu” din in ivoire, cu poalele precum un tablou prețios, pictate cu soare luminos.

SKU: KUIB FR208A Categorii: ,

Rochița pictată cu chiloței pentru botez “Tu Ești Soarele Meu”

Rochița pictată cu chiloței pentru botez “Tu Ești Soarele Meu” din in ivoire, are poalele pictate cu un soare orbitor. Chiloțeii sunt ajurati pe margini cu dantele fine.

Daca vrei ca Sărbătoarea Botezului Odorului să fie cu adevărat unică, poți alege o mică operă de artă.  Rochița pictată cu chiloței pentru botez-Tu Ești Soarele Meu este un set unicat, ce te poartă pe raze de soare…

Rochița e pictată de mâini măiastre, cu acuarele speciale pentru textile, apoi pictura este tratată pentru fixarea culorilor. Te sfătuim să o speli la temperatura de maxim 40 de grade, să nu o usuci în soare și sa o calci pe dos sau peste o pânză subțire. Astfel pictura va rezista mult și bine în timp.

Putem face rochița asta pereche a oricarui trusou pictat. Tu alegi pictura, tu alegi lungimea mânecii, precum și lungimea rochiței. Toate aceste detalii le poti scrie în fereastra de observații/ comentarii care se deschide atunci cand faci comanda in magazinul on-line.

Vei gasi in Colectia completa pentru botez Tu esti Soarele Meu, tot ce iti trebuieste pentru un botez complet, inedit- boneta, botosei, trusou,  luumanre, paturica de botez . Trebuie doar sa alegi ce doresti si sa adaugi in cos.

Firește că are și pereche la botez- Trusoul pictat Soarele Meu.,  păturica pictata Soarele Meu, precum și lumânarea din ceara naturala Soarele Meu–

Dacă vrei colectia completa pentru botez. poti alege Colectia pentru botez de vară Soarele Meu (trusou,  lumanare si cufar) sau Colectia pentru botez de vreme rece Soarele Meu (trusou, paturica, lumanare si cufar). Alegand una din aceste colectii, economisesti 15%

Dacă dorești un trusou asortat, sau un trusou in ton cu paturica si lumanarea, precum si hainute asortate la acesta, le gasesti in sectiunea Creaza-ti Propria Colectie- Esti Soarele Meu  sau Creaza-ti Propria Colectie- Raza de Soare pentru fetite.

Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

La Odorul Mamei, toate hăinuțele le facem la comandăDe aceea, avem nevoie de înălțimea Odorului tău și data evenimentului.

Pentru aceasta, acceseaza Suport Client

VESTE BUNA! Comandând rochița însoțită de oricare din colectiile de accesorii de botez de mai sus (fie cel de vară,  fie cel de vreme rece, care au discount de 15%), vei beneficia de reducere de 15%  și pentru rochița și accesoriile ei (bonetă, botoșei). Reducerea pentru acestea va fi evidentiată pe factura finală pe care o vom emite noi, nu pe cea emisă automat de soft.

Informații suplimentare

Culoare

,

Stil hainute

,

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0