Rochița tradițională cu șorțuleț “Odorul Bunei”

349 lei

Rochița tradițională cu șorțuleț “Odorul Bunei” este din pânză de in bej, culoarea natur a inului. Pe piept are aplicate rotocoale din lână și șnururi răsucite. La poale are  aplicații din șnur jucăuș și panglică tradițională țesută din bumbac. Șorțul este din lână țesută la razboi, înfrumusețat cu aceleași furnituri.

SKU: KUIB FR06 Categorii: ,

Rochița tradițională cu șorțuleț “Odorul Bunei”

Rochița tradițională cu șorțuleț “Odorul Bunei” este din pânză de in bej, culoarea natur a inului. Pe bust are aplicate rotocoale din lână și șnururi răsucite. La poale are  aplicații dedantela țesută din bumbac. Șorțul este din lână țesută la razboi, înfrumusețat cu aceleași furnituri.

Le-am meșteșugit pentru Odorul tău din cele mai bune materiale naturale- bumbac sau in. Le-am înfrumusetat cu dantele delicate și prețioase croșetate manual, cu șnururi fine de bumbac sau cu panglici tesute cu motive tradiționale.

La Odorul mamei am creat hăinuțe botez fetițe albe si rafinate, ca cele din poveștile cu îngeri…Am măiestrit rochițe de botez colorate, pentru fetițe îndrăznețe și vesele. Am meșteșugit hainute botez pentru fetițe, inspirate din traditia noastră, cu panglici tradiționale și aplicații de petece țesute la război.

Ți-e greu doar să te hotărăști pe care să o alegi…

Rochița tradițională cu șorțuleț “Odorul Bunei” este din in, cu aplicații de panglici tradiționale țesute din bumbac, rotocoale de lână și dantele fine. Este largă in partea de jos, se incheie în spate cu 3 nasturași, se îmbracă foarte ușor și este foarte comodă la purtat. Este căptușită cu pânza fină de bumbac.

Vei gasi in Colectia completa pentru botez Odorul Bunei, tot ce iti trebuieste pentru un botez complet si inedit- hainute, boneta, botosei, trusou,  lumanare, paturica de botez, colectii pentru botez de vara sau colectii pentru botez de vreme rece. Toate infrumusetate la fel, in acelasi stil si aceleasi culori. Trebuie doar sa alegi ce doresti si sa adaugi in cos.

Dacă o vrei pentru botez, are și pereche Colectia pentru botez de vara (trusou, lumanare si cufar ) sau  Colecția completa cu trusou, păturică, lumânare și cufar pentru botez de vreme rece. Oricare dintre ele cu discount de 15%.

Intr-una din sectiunile: Creaza-ti propria colectie Odorul Bunei pentru fetite sau Creaza-ti propria colectie Incondeiat si Creaza-ti propria colectie Odorul Bunicii pentru baieti vei gasi toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

La Odorul Mamei, toate hăinuțele le facem la comandăDe aceea, avem nevoie de înălțimea Odorului tău și data evenimentului.

Acceseaza Suport Client

VESTE BUNA! Comandând rochița însoțită de oricare din colectiile de accesorii de botez de mai sus (fie cel de vară,  fie cel de vreme rece, care au discount de 15%), vei beneficia de reducere de 15%  și pentru rochița și accesoriile ei (bonetă, botoșei). Reducerea pentru rochiță și accesoriile sale va fi evidentiată pe factura finală pe care o vom emite noi, nu pe cea emisă automat de soft.

 

Informații suplimentare

Culoare

Stil hainute

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0