Rochita galbena din in pentru botez Inimi in Dantele

Rochita galbena din in am creat-o acum, la inceput de primavara, din dor de soare si lumina. Dupa iarna lunga si mohorata, ne-am gandit ca o rochie galbena pentru fetite ar aduce un pic de caldura si lumina, ar deschide calea spre primavara.

Rochita pentru botez “Inimi in Dantele” este din țesătură de in de culoare galbena, de cea mai buna calitate. Este luminoasa ca soarele si are aplicații de dantele prețioase, din bumbac. Dantelele sunt fine, delicate, brodate cu mii de inimi de iubire.

In fata, rochita are o cută dublă care îi dă lărgime, pentru a fi comodă. Este cu maneca scurta, dar o putem face cu maneca lunga, tu alegi. Este captusita cu panza fna de bumba

Am meșteșugit- o pentru Odorul tău din cele mai bune materiale naturale- tesatura de in. Am înfrumusetat-o cu dantele delicate și prețioase brodate.

Rochita galbena pentru botez este din in, cu aplicații de dantele fine de bumbac. Rochița are o cută dublă care îi dă lărgime, se incheie în spate cu 3 nasturași, se îmbracă foarte ușor și este foarte comodă la purtat. Poate fi fără mânecă sau cu mânecă scurtă sau lungă, tu decizi.

Apoi ne-am pus in gand sa facem o colectie de botez deosebita, ca toate celelalte colectii de la Odorul Mamei.

Asa ca am mesterit si un trusou alb garnisit cu aceasi dantela brodata cu mii de inimi, si o paturica pereche trusoului. Apoi, fireste si lumanarea din parafina infrumusetata delicat cu aceleasi dantele.

Colectia pentru botez alb cu rochita galbena

De aici totul a mers ca si uns. Trusoul alb Gluga de dantela, alaturi de lumanarea pereche , si am obtinut Colectia pentru botez de vara Inimi in Dantele

Iar pentru vreme racoroasa, am adugat si paturica in colectie. Avem acum Colectia Inimi in dantele pentru botez de iarna.

Le-am grupat în colectii, să fie toate la fel și toate in acelasi  loc. Ai acum tot ce iti este necesar pentru un botez de poveste, la biserica.

Acum ai totul la un loc – hainute, trusou, lumanare si chiar paturica pentru sezonul rece. Sunt asortate, formeaza un tot unitar. Nu mai este neviue sa pierzi timp si energie cautand sa formezi o colectie completa pentru botez.

Stiind cat de greu este sa gasesti totul pentru botez- hainute, trusou, lumanare, paturica- in acelasi loc, fara prea mare pierdere de timp, am decis sa creem colectiile Totul pentru botez. Am pus la un loc hainutele, trusoul, cufarul, paturica si lumânarea pereche. E bine să le găsești în același loc și asortate la fel.  Același design și aceleași materiale prețioase, de foarte bună calitate. Deci, ai nimerit exact unde trebuia, Odorul mamei este ceea ce cautai!

Cos cumparaturi
0