Rochița din in ivoire pentru botez “Floare in 3 Culori”

319 lei

Rochița din in ivoire pentru botez “Floare in 3 Culori” e parcă ieșită din mâinile miraculoase ale bunicii. Dantela croșetată cu migală in 3 culori, iarna, la gura sobei, .

SKU: KUIB FR137 Categorii: ,

Rochița din in ivoire pentru botez “Floare in 3 Culori”

Rochița din in ivoire pentru botez “Floare in 3 Culori” e parcă ieșită din mâinile miraculoase ale bunicii. Dantela croșetată cu migală in 3 culori, iarna, la gura sobei, …

Rochița din in pentru botez Din Croșeta Bunei   este din in de culoare ivoire.Are aplicații de dantele fine și șnururi de bumbac. Pe piept- piesa de rezistență- dantela din croșeta bunei.

Are captușeala de bumbac, se încheie la spate cu năsturași.

Poate fi deasemenea din in de culoare albă sau de culoarea nisipului. Tu alegi.

Poate fi o rochiță deosebită pentru botez, dacă iubești inul și dantelele…

La Odorul Mamei, toate hăinuțele le facem la comandăDe aceea, avem nevoie de înălțimea Odorului tău și data evenimentului..

Acceseaza Suport Client

VESTE BUNA! Comandând rochița însoțită de oricare din colectiile de accesorii de botez de mai sus (fie cel de vară,  fie cel de vreme rece, care au discount de 15%), vei beneficia de reducere de 15%  și pentru rochița și accesoriile ei (bonetă, botoșei). Reducerea pentru rochiță și accesoriile sale va fi evidentiată pe factura finală pe care o vom emite noi, nu pe cea emisă automat de soft.

La Odorul Mamei, toate hăinuțele le facem la comandăDe aceea, avem nevoie de înălțimea Odorului tău și data evenimentului.

Iata cum procedezi pentru a ne furniza aceste informatii

Compozitie rochiță:  100 % in, aplicații de bumbac.
Compozitie  căptușeala: 100 % bumbac.

Informații suplimentare

Culoare

Stil hainute

,

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0