Rochița din in ivoire pentru botez “Descantec de Deochi”

309 lei

Rochița din in ivoire pentru botez “Descantec de Deochi”i este delicată și prețioasă. Din pânză de in de culoarea fildeșului, rochița de botez este cu adevărat unică, ajurată cu dantele fine croșetate manual și cu aplicații de șnururi meșteșugite cu migală..

SKU: KUIB FR124 Categorii: ,

Rochița din in ivoire pentru botez “Descantec de Deochi”

Rochița din in ivoire pentru botez “Descantec de Deochi”este delicată și prețioasă. Din pânză de in de culoarea fildeșului, rochița de botez Descantec de Deochi este cu adevărat unică, ajurată cu dantele fine croșetate manual și cu aplicații de șnururi meșteșugite cu migală.

Le-am meșteșugit pentru Odorul tău din cele mai bune materiale naturale- bumbac sau in. Le-am înfrumusetat cu dantele delicate și prețioase croșetate manual, cu șnururi fine de bumbac sau cu panglici tesute cu motive tradiționale.

Am creat hăinuțe botez fetițe albe si rafinate, ca cele din poveștile cu îngeri…Am măiestrit rochițe de botez colorate, pentru fetițe îndrăznețe și vesele. Am meșteșugit hainute botez pentru fetițe, inspirate din traditia noastră, cu panglici tradiționale și aplicații de petece țesute la război.

Ți-e greu doar să te hotărăști pe care să o alegi…

Rochița din in ivoire pentru botez “Descantec de Deochi” este din in, cu aplicații de dantele prețioase de bumbac. Este largă in partea de jos, se incheie în spate cu 3 nasturași, se îmbracă foarte ușor și este foarte comodă la purtat. Este căptușită cu pânza fină de bumbac.

Mânecuțele sunt strânse cu elastic la manșete, se termina cu aplicație de dantela albă, fină. Poate avea mânecile scurte , pentru sezonul de vară

Vei gasi in Colectia completa pentru botez Trandafiri Dantelati, tot ce iti trebuieste pentru un botez complet si inedit- hainute, boneta, botosei, trusou,  lumanare, paturica de botez, colectii pentru botez de vara sau colectii pentru botez de vreme rece. Toate infrumusetate la fel, in acelasi stil si aceleasi culori. Trebuie doar sa alegi ce doresti si sa adaugi in cos.

Rochița unicat din in pentru botez Trandafiri Dantelați  are pereche la botez, trusoul de botez Trandafiri Dantelati si lumanarea din parafina Trandafiri Dantelati sau lumanarea din ceara naturala Trandafiri dantelati

Sau, daca vrei sa faci economi de 15%, poti comanda Colectia pentru un botez de vara Trandafiri Dantelati sau Colectia pentru un botez de vreme rece Trandafiri Dantelati

In sectiunea  Creaza-ti propria colectie Trandafiri Dantelati sau Creaza-ti propria colectie De Deochi vei gasi toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

La Odorul Mamei, toate hăinuțele le facem la comandăDe aceea, avem nevoie de înălțimea Odorului tău și data evenimentului.

VESTE BUNA! Comandând rochița însoțită de oricare din colectiile de accesorii de botez de mai sus (fie cel de vară,  fie cel de vreme rece, care au discount de 15%), vei beneficia de reducere de 15%  și pentru rochița și accesoriile ei (bonetă, botoșei). Reducerea pentru rochiță și accesoriile sale va fi evidentiată pe factura finală pe care o vom emite noi, nu pe cea emisă automat de soft.

 

 

Informații suplimentare

Stil hainute

,

Culoare

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0