Rochița din in “Funda Roz”

309 lei

Rochița din in “Funda Roz” este din pânză de  in alb. Pe piept are aplicată o fundă mare din in roz, de unde și numele rochiței.

SKU: KUIB FR132 Categorii: ,

Rochița din in “Funda Roz”

Rochița din in “Funda Roz” este din pânză de  in alb. Pe piept are aplicată o fundă mare din in roz, de unde și numele rochiței.

Le-am meșteșugit pentru Odorul tău din cele mai bune materiale naturale- bumbac sau in. Le-am înfrumusetat cu dantele delicate și prețioase croșetate manual, cu șnururi fine de bumbac sau cu panglici tesute cu motive tradiționale.

Am creat hăinuțe botez fetițe albe si rafinate, ca cele din poveștile cu îngeri…Am măiestrit rochițe de botez colorate, pentru fetițe îndrăznețe și vesele. Am meșteșugit hainute botez pentru fetițe, inspirate din traditia noastră, cu panglici tradiționale și aplicații de petece țesute la război.

Ți-e greu doar să te hotărăști pe care să o alegi…

Rochița pentru botez este din tesatura alba de in, cu aplicații de dantele roz. Este evazată, se incheie pe umeri cu capse mari ascuse. Este căptușită cu pânza fină de bumbac.

Rochița din in – o rochiță unicat elegantă și rafinată, concepută special pentru fata cea optimistă a împăratului, din in alb, cu fundă mare, verde.

La Odorul Mamei, toate hăinuțele le facem la comandăDe aceea, avem nevoie de înălțimea Odorului tău și data evenimentului.

Acceseaza Suport Client

VESTE BUNA! Comandând rochița însoțită de  Setul trusou, paturica si cufar Petic Tesut sau  Colectia pentru botez de vreme rece Petic Tesut   (care au discount de 15%), vei beneficia de reducere de 15%  și pentru rochița și accesoriile ei (bonetă, botoșei). Reducerea pentru rochiță și accesoriile sale va fi evidentiată pe factura finală, nu pe cea emisă automat de soft.

Informații suplimentare

Culoare

Stil hainute

Cos cumparaturi
0