Rochița botez pictata maneca lunga Maci

349 lei

Rochița botez pictata maneca lunga Maci este din borangic alb de bumbac. Are platca precum un tablou prețios, delimitată de dantela diafană, foarte prețioasă.

SKU: KUIB FR202B Categorii: ,

Rochița botez pictata maneca lunga Maci

Rochița botez pictata maneca lunga Maci este din borangic alb de bumbac. Are platca precum un tablou prețios, delimitată de dantela diafană, foarte prețioasă.

Daca vrei ca Sărbătoarea Botezului Odorului să fie cu adevărat unică, sa-i meargă vestea…… poți alege o mică operă de artă. Rochița unicat pictată pentru botez- Maci este o rochiță unicat, ce te poartă cu simțurile în lanurile de grau si maci.

Rochița botez pictată cu Maci  e pictată cu acuarele speciale pentru textile, apoi pictura este tratată pentru fixarea culorilor. Te sfătuim să o speli la temperatura de maxim 40 de grade, să nu o usuci în soare și sa o calci pe dos sau peste o pânză subțire. Astfel pictura va rezista mult și bine în timp.

Rochița poate fi cu mânecă lungă, ce se termina cu bordură de dantelă fină de bumbac, încrețită pe elastic la încheietură. Pentru arsita verii, rochita poate fi  cu mânecă scurtă, gen aripioare, asa cum vezi in poze.

Este captușită cu pânză de bumbac, se incheie la spate cu un năsturel.

Vei gasi in Colectia completa pentru botez Maci Pictati, tot ce iti trebuieste pentru un botez complet, inedit- boneta, botosei, trusou,  luumanre, paturica de botez . Trebuie doar sa alegi ce doresti si sa adaugi in cos.

Dacă vrei colectia completa pentru botez. poti alege Colectia pentru botez de vară Maci pictati (trusou,  lumanare si cufar) sau Colectia pentru botez de vreme rece Maci Pictati (trusou, paturica, lumanare si cufar). Alegand una din aceste colectii, economisesti 15%.

In sectiunea Creaza-ti propria colectie Maci vei gasi toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

VESTE BUNA! Comandând rochița însoțită de oricare din colectiile de accesorii de botez de mai sus (fie cel de vară,  fie cel de vreme rece, care au discount de 15%), vei beneficia de reducere de 15%  și pentru rochița și accesoriile ei (bonetă, botoșei). Reducerea pentru rochiță și accesoriile sale va fi evidentiată pe factura finală pe care o vom emite noi, nu pe cea emisă automat de soft.

La Odorul Mamei, toate hăinuțele le facem la comandăDe aceea, avem nevoie de înălțimea Odorului tău și data evenimentului.

Acceseaza Suport Client

Informații suplimentare

Culoare

,

Stil hainute

,

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0