Rochita alba pictata multicolor pentru botez “Curcubeu”

349 lei

Rochita alba pictata multicolor pentru botez “Curcubeu” din panza de in alb, cu platca pictata precum un tablou prețios.

SKU: KUIB FR215 Categorii: ,

Rochita alba pictata multicolor pentru botez “Curcubeu”

Rochita alba pictata multicolor pentru botez “Curcubeu” din panza de in alb, cu platca pictata precum un tablou prețios.

În limba sanscrită veche, chakra înseamnă “disc” sau “roată”, iar în cultura indiană, strâns legată de simbolistica și geometria sacră, cunoștințele despre chakre au fost folosite dintotdeauna în vederea vindecării și evoluției spirituale.
Chakrele (centrii energetici) se poziționează de-a lungul corpului, pornind de la baza coloanei vertebrale până în creștetul capului.
Fiecare chakra (din cele 7) reprezinta o culoare (din cele 7 ale curcubeului). Toate la un loc sunt responsabile de buna funcționare a întregii ființe- credință, simțire, echilibru, putere, iubire, bucurie și siguranță.

La nou nascuti ele sunt de forma unor cercuri minuscule, iar taina botezului are rolul simbolic de a le activa

Rochița pictata pentru botez unicat- 7 Chakre, delicată, din in alb, ajurată cu dantele fine de bumbac. Pe poalele rochiței și-au găsit culcuștoate cele 7 chakre, precum un tablou prețios.

Este captușită cu pânză de bumbac, are fenta adanca la spate,  se incheie cu nasturasi.

Este captusita cu panza de bumbac. Poate fi rochita cu maneca scurta, sau lunga. Tu alegi.

Daca vrei ca Sărbătoarea Botezului Odorului să fie cu adevărat unică, sa-i meargă vestea…… Poți alege o mică operă de artă .Rochița pictată pentru botez Lavandă, o rochiță unicat, ce te poartă cu simțurile în lanurile de lavandă din Provence, acasă la ele.

Rochița e pictată de mâini măiastre, cu acuarele speciale pentru textile, apoi pictura este tratată pentru fixarea culorilor. Te sfătuim să o speli la temperatura de maxim 40 de grade, să nu o usuci în soare și sa o calci pe dos sau peste o pânză subțire. Astfel pictura va rezista mult și bine în timp.

Rochița este cu mânecă lungă, ce se termina cu bordură de dantelă fină de bumbac, încrețită pe elastic la încheietură. Este captușită cu pânză de bumbac, se incheie la spate cu năsturei. În sezonul cald, putem face rochița cu mânecă scurtă. Tu alegi.

Putem face rochița asta pereche a oricarui trusou pictat. Tu alegi pictura, tu alegi lungimea mânecii, precum și lungimea rochiței. Toate aceste detalii le poti scrie în fereastra de observații/ comentarii care se deschide atunci cand faci comanda in magazinul on-line.

In Colectia completa pentru botez Curcubeu vei gasi tot ce iti trebuieste pentru un botez complet. Doar sa alegi ce doresti si sa adaugi in cos.

Dacă vrei colectia completa pentru botez. poti alege Colectia pictata pentru botez de vară Curcubeu (trusou,  lumanare si cufar) sau Colectia pentru botez de vreme rece Curcubeu (trusou, paturica, lumanare si cufar). Alegand una din aceste colectii, economisesti 15%

In sectiunea Creaza-ti propria colectie Curcubeul pentru baietei sau Creaza-ti propria colectie Curcubeu pentru fetite vei gasi toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

La Odorul Mamei, toate hăinuțele le facem la comandăDe aceea, avem nevoie de înălțimea Odorului tău și data evenimentului.

VESTE BUNA! Comandând rochița însoțită de oricare din colectiile de accesorii de botez de mai sus (fie cel de vară,  fie cel de vreme rece, care au discount de 15%), vei beneficia de reducere de 15%  și pentru rochița și accesoriile ei (bonetă, botoșei). Reducerea pentru rochiță și accesoriile sale va fi evidentiată pe factura finală pe care o vom emite noi, nu pe cea emisă automat de soft.

 

Informații suplimentare

Culoare

,

Stil hainute

,

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0