Rochița aproape albă pentru botez fetițe “Inocența”

309 lei

Rochița aproape albă pentru botez fetițe “Inocența”- delicată, diafană și prețioasă precum inocența pruncilor…Rochita asta inocenta este din panza fina de bumbac in amestec cu in, de culoare aproape albă (este un ivoire foarte deschis)

SKU: KUIB FR98 Categorii: ,

Rochița aproape albă pentru botez fetițe “Inocența”

Rochița aproape albă pentru botez fetițe “Inocența”- delicată, diafană și prețioasă precum inocența pruncilor…

Rochita asta inocenta este din panza fina de bumbac in amestec cu in, de culoare aproape albă (este un ivoire foarte deschis).  Inocența este cu adevărat unică, ajurată cu  voal transparent de bumbac cu flori mate și  dantele fine și mici croșetate manual .

Bustul rochiței este înfrumusețat cu o dantela pretioasa si fina din bumbac, croșetata manual. Dantela de pe bust este dublata de un material roz, pentru a scoate in evidenta frumusetea acesteia. Rochita este foarte comoda, are largime datorata celor 2 cute duble din fata si din spate.

Farmecul acestei rochite este simplitatea ei si ce o face deosebita si inocenta este tusa dscreta de roz pastel. Acolo unde trebuie si cat trebuie.

Rochita are căptușeală din bumbac. Se incheie la spate cu 2 năsturei.

Are pereche la botez Trusoul cu lumanare Inocenta, sau daca vrei sa iei colecția completa o găsești aici  Colectia Completa Inocenta

In sectiunea Creaza-ti propria colectie-Inocenta, gasesti toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

La Odorul Mamei, toate hăinuțele le facem la comandăDe aceea, avem nevoie de înălțimea Odorului tău și data evenimentului.

Acceseaza Suport Client

VESTE BUNA! Comandând rochița însoțită de oricare din colectiile de accesorii de botez de mai sus (fie cel de vară,  fie cel de vreme rece, care au discount de 15%), vei beneficia de reducere de 15%  și pentru rochița și accesoriile ei (bonetă, botoșei). Reducerea pentru rochiță și accesoriile sale va fi evidentiată pe factura finală pe care o vom emite noi, nu pe cea emisă automat de soft.

 

Informații suplimentare

Culoare

Stil hainute

,

Cos cumparaturi
0