Rochița albă cu inimi de iubire “Mara”

309 lei

Rochița albă cu inimi de iubire “Mara” este din pânză fina de bumbac, precum borangicul, pe platca din fată are aplicații de panglici țesute cu inimi roșii pline de iubire, încadrate de dantelă albă, prețioasă, lucrată manual.

SKU: KUIB FR127 Categorii: ,

Rochița albă cu inimi de iubire “Mara”

Rochița albă cu inimi de iubire “Mara” este din pânză fina de bumbac, precum borangicul, pe platca din fată are aplicații de panglici țesute cu inimi roșii pline de iubire, încadrate de dantelă albă, prețioasă, lucrată manual.

Este dublată cu pânză de bumbac.

Le-am meșteșugit pentru Odorul tău din cele mai bune materiale naturale- bumbac sau in. Le-am înfrumusetat cu dantele delicate și prețioase croșetate manual, cu șnururi fine de bumbac sau cu panglici tesute cu motive tradiționale. Am creat hăinuțe botez fetițe albe si rafinate, ca cele din poveștile cu îngeri…Am măiestrit rochițe de botez colorate, pentru fetițe îndrăznețe și vesele. Am meșteșugit hainute botez pentru fetițe, inspirate din traditia noastră, cu panglici tradiționale și aplicații de petece țesute la război.

Ți-e greu doar să te hotărăști pe care să o alegi…

ochița albă cu inimi de iubire- Mara este din pânză fina de bumbac, precum borangicul, cu aplicații de dantelă diafană de bumbac.. Garnisită la tiv cu dantela albă, fină, are mânecile scurte, pentru zilele calde.

Vei gasi in Colectia completa pentru botez Inimi cu Iubire, tot ce iti trebuieste pentru un botez complet si inedit- hainute, boneta, botosei, trusou,  lumanare, paturica de botez, colectii pentru botez de vara sau colectii pentru botez de vreme rece. Toate infrumusetate la fel, in acelasi stil si aceleasi culori. Trebuie doar sa alegi ce doresti si sa adaugi in cos.

Pentru marele eveniment al botezului, rochita are Colectia pentru botez Inimi cu Iubire– trusou lumanare si cufar. Daca alegi colectia completa, economisesti 15%.

In sectiunea Creaza-ti propria colectie Inimi cu Iubire pentru fetite vei gasi toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

La Odorul Mamei, toate hăinuțele le facem la comandăDe aceea, avem nevoie de înălțimea Odorului tău și data evenimentului.

Acceseaza Suport Client

VESTE BUNA! Comandând rochița însoțită de oricare din colectiile de accesorii de botez de mai sus (fie cel de vară,  fie cel de vreme rece, care au discount de 15%), vei beneficia de reducere de 15%  și pentru rochița și accesoriile ei (bonetă, botoșei). Reducerea pentru rochiță și accesoriile sale va fi evidentiată pe factura finală pe care o vom emite noi, nu pe cea emisă automat de soft.

 

Informații suplimentare

Culoare

Stil hainute

,

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0