Pui Norocos de Boier

Colecția botez băieți Pui Norocos de Boier  inseamna o grupare a colectiilor pentru botezul baietilor. Toate garnisite cu acelasi trifoi alb aducator de noroc.

Include hăinuțe, trusou, lumanare, paturica- toate garnisite cu aceleași aplicații prețioase- panglici tesute si snururi din bumbac sucite și răsucite in forma de trifoi norocos.

Colecția botez băieți Pui Norocos de Boier include, pe langa hăinuțele de botez, si caciulite si botoseii pereche a oricarei tinute de botez. apoi, din materiale de cea mai buna calitate, cu aceleasi aplicatii de dantele sau snururi, am mestesugit  trusoul pentru botez, lumanarea pentru biserica si in final, paturica. Le-am grupat în aceasta colecție pentru botez, să fie toate la fel și toate in acelasi  loc. Ai acum tot ce iti este necesar pentru un botez de poveste, la biserica.

Iti poti crea propria colectie pentru botez, daca nu iti doresti nici una din colectiile create de noi. Alege hainutele, botoseii si caciulita si asorteaza-le cu trusoul colectiei, alaturi de lumanarea din parafina sau cea ceara naturala. Alege si paturica, sa-l fereasca de frig pe prunc, in perioadele racoroase.
De-ti vei crea colectia de botez ce incude, pe langa hainute, cel putin trusou cu lumanare (chiar si paturica), vei beneficia de reducere de 15% la tot pachetul.
Reducerea va fi aplicata pe factura finala, pe care o vom trimite noi, ulterior inregistrarii comenzii.

Afișez toate cele 19 rezultate

Cos cumparaturi
0