Pompon handmade pentru botez Flori de Cires

49 lei

Pompon handmade pentru botez Flori de Cires- o bentiță – pompon inedita, unică, diafană și delicată. Pe dantelă elastică și-au găsit culcuș 2 flori in culorile alb si roz, meșteșugite din materiale textile

Pompon handmade pentru botez Flori de Cires

Pompon handmade pentru botez Flori de Cires- o bentiță – pompon inedita, unică, diafană și delicată. Pe dantelă elastică și-au găsit culcuș 2 flori in culorile alb si roz, meșteșugite din materiale textile.

Bentita handmade pentru botez Flori de Cires- este surioara mai mică  a oricarei rochite sau compleu de botez de culoare alba.

Traditia spune ca pe capsorul fetitei ce urmeaza a fi botezata, trebuie sa punem ceva. Putem acoperi capsorul cu basma, naframa, boneta…Dar la botez, pe timpul verii, nici o rochită nu ar trebui sa fie privată de perechea sa- bentița/ pompon.

Bentita eleganta, pe dantela elastica de bumbac, cu flori din materiale textile realizate in atelierul nostru. Nu strange si nu lasa urme, este foarte confortabila. Poate fi purtata in ziua botezului sau in oricare alta zi in care vrei ca micuta ta sa fie o mica printesa.

Acest pompon poate insoti oricare din rochitele noastre de la Odorul Mamei.

Dacă nu ai găsit bentita asortată la o anume rochiță Odorul Mamei, o vom realiza  asortata la  rochita sau botoseii, din  aceleasi materiale si accesorii.

Tu trebuie doar sa alegi din portofoliul nostru de bentițe, pe aceea care iți place ca și stil si design, fără a ține cont de culoare. Noi o vom adapta la culorile rochiței sau mantoului, după cum dorești.

In sectiunea Bonete si bentite pentru botez poti gasi o pereche pentru rochita Odorului tau.

Cos cumparaturi
0