Pompon- bentita pentru botez fetițe- Zmeura Coapta

49 lei

Pompon- bentita pentru botez fetițe- Zmeura Coapta este de o bentiță unicat, handmade, pe dantelă elastică, cu o floare ca o garofiță meșteșugită manual din  țesături inedite si una din dantela delicata roz, din bumbac.

SKU: KUIB CAP126 Categorie:

Pompon- bentita pentru botez fetițe- Zmeura Coapta

Pomponul bentita pentru botez fetițe- Zmeura Coapta este de o bentiță unicat, handmade.

Este pe dantelă elastică, cu doua flori ca niste garofițe meșteșugită manual din  țesături inedite .

Traditia spune ca pe capsorul fetitei ce urmeaza a fi botezata, trebuie sa punem ceva. Putem acoperi capsorul cu basma, naframa, boneta…Dar la botez, pe timpul verii, nici o rochită nu ar trebui sa fie privată de perechea sa- bentița/ pompon.

Bentita eleganta, pe dantela elastica de bumbac, cu flori din materiale textile realizate in atelierul nostru. Nu strange si nu lasa urme, este foarte confortabila. Poate fi purtata in ziua botezului sau in oricare alta zi in care vrei ca micuta ta sa fie o mica printesa.

Acest pompon- bentita botez poate insoti oricare din rochitele noastre de la Odorul Mamei.

Dacă nu ai găsit bentita asortată la o anume rochiță Odorul Mamei, o vom realiza  asortata la  rochita sau botoseii, din  aceleasi materiale si accesorii.

Tu trebuie doar sa alegi din portofoliul nostru de bentițe, pe aceea care iți place ca și stil si design, fără a ține cont de culoare. Noi o vom adapta la culorile rochiței sau mantoului, după cum dorești.

Cos cumparaturi
0