Pelerina vintage pentru botez “Din Cufărul Bunicii”

269 lei

Pelerina vintage pentru botez “Din Cufărul Bunicii”este un mantou delicat, din in, captusit cu panza de bumbac, cu aplicatii de dantele pretioase, lucrate manual.i.

SKU: KUIB FM44 Categorii: , , ,

Pelerina vintage pentru botez “Din Cufărul Bunicii”

Pelerina vintage pentru botez “Din Cufărul Bunicii”este perechea de vreme rece a rochiței cu același nume, rochita alba pentru botez Din Cufarul Bunicii

În sezonul rece, la botez, rochița fetiței trebuie însoțită de încă ceva ce ține de cald Odorului. Poate fi o păturică cu glugă sau un pardesiu, sau o capă.

Am creat pentru puiul tău o multitudine de pardesie, mantouri sau cape. Albe– imaculate și diafane. Sau Colorate– îndrăznețe și vesele. Sau inspirate din tradiție-simple și prețioase.  Le-am meșteșugit pentru Odorul tău din cele mai bune materiale naturale- bumbac, in sau lâna. Le-am înfrumusetat cu dantele delicate și prețioase croșetate manual , cu răsuciri de șnururi fine de bumbac.

Am creat pardesie pentru botez fetițe albe precum spuma laptelui. Și pardesie în culori îndrăznețe. Și cape extravagante. Sigur găsești  aici ceva care să se potrivească rochiței alese de tine.

Pelerina vintage pentru botez “Din Cufărul Bunicii”poate fi din in alb sau din stofa moale de bumbac. Tu alegi. Are aplicații de dantele de bumbac, lucrate manual, foarte prețioase.. Pentru a fi mai confortabil la purtat, are căptușeală din pânză fină bumbac.

In sectiunea  Creaza-ti propria colectie Ca Omatul sau Creaza-ti propria colectie Maria vei gasi toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

La Odorul Mamei, toate hăinuțele le facem la comandăDe aceea, avem nevoie de înălțimea Odorului tău și data evenimentului.

Personalizăm trusoul, dacă dorești acest lucru, prin scrierea pânzei de mir cu instrumente speciale de scris si pictat, care nu ies la spălat.

Pentru aceasta, acceseaza Suport Client

La Odorul Mamei, toate hăinuțele le facem la comandăDe aceea, avem nevoie de înălțimea Odorului tău și data evenimentului.

 

 

Informații suplimentare

Stil hainute

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0