Pelerina pentru botez fetițe “Dantela Bunicii”

279 lei

Pelerina pentru botez fetițe “Dantela Bunicii” din stofiță moale, cu guler, sa-i țină de cald rochiței cu același nume ( și nu numai…).

.

Pelerina pentru botez fetițe “Dantela Bunicii”

Pelerina pentru botez fetițe “Dantela Bunicii” din stofiță moale, cu guleraș, să-i țină de cald rochiței cu același nume ( și nu numai…).

În sezonul rece, la botez, rochița fetiței trebuie însoțită de încă ceva ce ține de cald Odorului. Poate fi o păturică cu glugă sau un pardesiu, sau o capă.

Am creat pentru puiul tău o multitudine de pardesie, mantouri sau cape. Albe– imaculate și diafane. Sau Colorate– îndrăznețe și vesele. Sau inspirate din tradiție-simple și prețioase.  Le-am meșteșugit pentru Odorul tău din cele mai bune materiale naturale- bumbac, in sau lâna. Le-am înfrumusetat cu dantele delicate și prețioase croșetate manual , cu răsuciri de șnururi fine de bumbac.

Am creat pardesie pentru botez fetițe albe precum spuma laptelui. Și pardesie în culori îndrăznețe. Și cape extravagante. Sigur găsești  aici ceva care să se potrivească rochiței alese de tine.

Pelerina pentru botez fetițe “Dantela Bunicii” este o capă din stofă de bumbac, căptușită cu pânză de bumbac, se încheie la gât cu șnur. E ajurată cu dantelă fină, albă, imaculată, cu  Fulgi de Nea, ce ne amintesc de venirea iernii…Este foarte practică pentru fetițele mici, se îmbracă ușor și este foarte comodă la purtat. Nu are fante pentru scos mânuțele.

Pelerina pentru botez fetițe- Dantela Bunicii fi purtată mult timp de către Odorul Mamei, pentru că arată la fel de bine lungă, peste genunchi, cât și scurtă, peste funduleț. Rombul țesut pe care s-a aciuit o minunata dantelă croșetată manual- e la locul său.

Vei gasi in Colectia completa pentru botez Dantela Bunicii, tot ce iti trebuieste pentru un botez complet si inedit- hainute, boneta, botosei, trusou,  lumanare, paturica de botez, colectii pentru botez de vara sau colectii pentru botez de vreme rece. Toate infrumusetate la fel, in acelasi stil si aceleasi culori. Trebuie doar sa alegi ce doresti si sa adaugi in cos.

Intr-una din sectiunile Creaza-ti propria colectie Dantela Bunicii  sau Creaza-ti propria colectie Roz Pudrat cu Ivoire pentru fetite vei gasi toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

Personalizăm trusoul, dacă dorești acest lucru, prin scrierea pânzei de mir cu instrumente speciale de scris si pictat, care nu ies la spălat.

Acceseaza Suport Client

Informații suplimentare

Mărime

, , ,

Stil hainute

,

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0