Păturici botez fetițe

Păturici Botez Fetițe – păturici unicat, lucrate manual,  cu aplicații de șnururi răsucite, dantele fine sau picturi unice.

Păturica are un colț pe post de glugă, care protejeaza căpșorul Odorului de frig. Gluga  paturicii  este  împodobită cu dantele fine, șnururi sucite și răsucite, sau picturi unicat, aidoma trusoului cu care face pereche.

Păturici botez fetițe – paturici unicat, lucrate manual,  cu aplicatii de snururi rasucite, dantele fine sau picturi unice.

Nu trebuie să lipsească de la nici un botez. Moale, pufoasă și călduroasă, Odorul mamei se va simți ca-n puf, învelit în ea.

Păturica pentru botez biserică este un accesoriu necesar la botez, în special în sezonul rece, dar nu numai…

Poate fi, deasemenea,  cadoul ideal pentru prima ta întâlnire cu noul venit pe lume. Mămica lui ar aprecia un astfel de cadou- practic, chiar necesar, dar și simplu și rafinat.

Păturica pentru botez biserică de la Odorul Mamei are un colt pe post de gluga, care protejeaza capsorul Odorului de frig. Gluga  paturicii  este  împodobită cu dantele fine sau șnururi sucite si rasucitw, sau picturi unicat, la fel cu trusoul cu care face pereche.

Fiecare păturică pentru botez este perechea de vreme rece a unui  trusou.

Pentru a iti inlesni cautarea, am pus la un loc paturica alaturi de trusoul si lumanarea pereche si am creat  Seturile pentru botez de vreme rece.

Cos cumparaturi
0