Păturica unicat pentru botez “Dantela Ivoire”

149 lei

Păturica unicat pentru botez “Dantela Ivoire” are glugă ce tine de cald Odorului. Gluga este înfrumusețată cu aplicatii de dantele,  asortată trusoului pereche.

.

Păturica unicat pentru botez “Dantela Ivoire”

Păturica unicat pentru botez “Dantela Ivoire” are glugă ce tine de cald Odorului. Gluga este înfrumusețată cu aplicatii de dantele, șnururi sucite sau petece țesute, asortată trusoului pereche.

Această păturica unicat pentru botez Dantela Ivoire este moale, pufoasă și călduroasă. De aceea, păturica de botez este un accesoriu necesar la botez,

Nu trebuie să lipsească de la nici un botez, în special în sezonul rece, dar nu numai… Moale, pufoasă și călduroasă, Odorul mamei se va simți ca-n puf, învelit în ea..

Pentru pruncii de până la 6-8 luni, noi recomandam acest model de păturică în lucul mantoului sau pardesiului,  care este incomod și greu de îmbrăcat..

În plus, poate fi folosită mult timp după botez, acasă în pătuț, în cărucior, în brațele mămicii. Este practică, călduroasă și prietenoasă cu pielea bebelușului. Materialul care intră in contact cu pielea lui este bumbac de cea mai bună calitate.

O astfel de păturică poate fi cadoul ideal pentru prima ta întâlnire cu noul venit pe lume. Mămica lui ar aprecia un astfel de cadou- practic, chiar necesar, dar și simplu și rafinat.

Păturica unicat de botez are dimensiunea de 0,9m x 0,9m , are două fețe

  • -o față este din pânză fină de bumbac satinat-pe această față păturica are glugă, care este înfrumusețată la fel cu trusoul pereche.
  • -o față este din microfibră de o calitate exceptională, moale, pufoasă și călduroasă

Este perechea ideala a trusoului Dantela Ivoire dar nu numai a acestuia…

Pentru sezonul rece, am creat Colecția completă pentru botez– trusou, lumânare din ceara naturala, păturică și cufăr, sau  Colecția completă pentru botez– trusou, lumânare din parafina, păturică și cufăr bitoate produsele infrumusețate cu aceleasi accesorii – dantele, șnururi, flori textile  lucrate manual. Asta pentru a îți ușura căutarea și pentru beneficia de reducerea de 15%.

Informații suplimentare

Culoare

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0