Păturica traditionala pentru botez “Aleg Traditia”

149 lei

Păturica traditionala pentru botez “Aleg Traditia”are glugă, care este înfrumusețată cu dantela pretioasa si panglica tesuta cu motive traditionale.

Păturica traditionala pentru botez “Aleg Traditia”

Păturica traditionala pentru botez “Aleg Traditia”are glugă, care este înfrumusețată cu dantela pretioasa si panglica tesuta cu motive traditionale. Paturica este moale, pufoasă și călduroasă și este un accesoriu necesar la botez. În special în sezonul rece, dar nu numai…

Această păturica unicat pentru botez este moale, pufoasă și călduroasă. De aceea, păturica de botez este un accesoriu necesar.

Nu trebuie să lipsească de la nici un botez, în special în sezonul rece, dar nu numai… Moale, pufoasă și călduroasă, Odorul mamei se va simți ca-n puf, învelit în ea..

Pentru pruncii de până la 6-8 luni, noi recomandam acest model de păturică în lucul mantoului sau pardesiului,  care este incomod și greu de îmbrăcat..

În plus, poate fi folosită mult timp după botez, acasă în pătuț, în cărucior, în brațele mămicii. Este practică, călduroasă și prietenoasă cu pielea bebelușului. Materialul care intră in contact cu pielea lui este bumbac de cea mai bună calitate.

O astfel de păturică poate fi cadoul ideal pentru prima ta întâlnire cu noul venit pe lume. Mămica lui ar aprecia un astfel de cadou- practic, chiar necesar, dar și simplu și rafinat.

Păturica unicat de botez are dimensiunea de 0,9m x 0,9m , are două fețe

  • -o față este din pânză fină de bumbac satinat-pe această față păturica are glugă, care este înfrumusețată la fel cu trusoul pereche.
  • -o față este din microfibră de o calitate exceptională, moale, pufoasă și călduroasă

Paturica este perechea la botez, de vreme rece, a trusoului Aleg Traditia

Intr-una din sectiunile Creaza-ti propria colectie Traditie Aleasa  pentru fetite sau Creaza-ti propria colectie Aleg Traditia pentru baieti vei gasi toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

Informații suplimentare

Culoare

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0