Păturica pictata pentru botez “Micul Prinț”

172 lei

Păturica pictata pentru botez “Micul Prinț” pictata de maini maiastre, perechea trusoului si a lumanarii cu acelasi nume.

SKU: KUIB PATU110 Categorii: ,

Păturica pictata pentru botez “Micul Prinț”

…râsul drăgălaș al Micului Prinț se se aude când privește stelele. Îl poți auzi și tu…

Păturica pictata pentru botez “Micul Prinț” are glugă pictată cu stelele spre care priveste Micul Prinț. E pentru micul tău Odor căruia vrei să îi urzești o viață veselă, plină de râsete colorate…

Paturica cu glugă este de nelipsit la botezul de vreme rece. Avand glugă, protejeaza capul și ceafa pruncului de racoare și frig, în biserică și în afara ei. Prin urmare este de nrelipsit la botez in anotimpurile racoroase.

Daca vrei o mică operă de artă pentru botezul pruncului,  alege una din paturicile noastre pictate, pereche a trusourilor pictate. Păturica  de botez pictată de mâini măiastre cu talent și migală, este  cu adevarat unică.

Păturica de botez este  pictată cu acuarele speciale pentru textile, apoi este tratata pentru fixarea culorilor. Te sfătuim să o speli la temperatura de maxim 40 de grade, să nu o usuci în soare și sa o calci pe dos sau peste o pânză subțire. Astfel pictura va rezista mult și bine în timp.

Păturica pentru botez are dimensiunea de 90 cm x  90 cm  si are un colt pe post de gluga. O fata  a ei este din bumbac fin  (exact precum panza de mir din trusoul de botez) si cealalta  fata din microfibra de o calitate exceptionala, moale, pufoasa si calduroasa si alba. Gluga  paturicii  este  mai degrabă un tablou pictat, pretios.

O astfel de păturică poate fi cadoul ideal pentru prima ta întâlnire cu noul venit pe lume. Mămica lui ar aprecia un astfel de cadou- practic, chiar necesar, dar și simplu și rafinat.

Este perechea ideala a trusoului pictat Micul Print .

Pentru sezonul rece, am creat Colecția completă pentru botez– trusou, lumânare din parafina, păturică și cufăr toate produsele pictate cu acelaesi frumuseti. Asta pentru a îți ușura căutarea și pentru beneficia de reducerea de 15%..

In sectiunea Creaza-ti propria colectie- Micul Print vei gasi toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

Acceseaza Suport Client

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0