Păturica pictată pentru botez “Aripi de Inger”

172 lei

Păturica pictată pentru botez “Aripi de Inger” este o mica opera de arta, pictata cu aripi de inger in culori calde bej- sidefiu. E pentru micul tău Odor căruia vrei să îi urzești o viață plină de speranta si pace sufleteasca….

Păturica pictată pentru botez “Aripi de Inger”

Păturica pictată pentru botez “Aripi de Inger” este o mica opera de arta, pictata cu aripi de inger in culori calde bej- sidefiu. E pentru micul tău Odor căruia vrei să îi urzești o viață plină de speranta si pace sufleteasca…

Paturica cu glugă este indisensabila la botezul de vreme rece. Avand glugă, protejeaza capul și ceafa pruncului de racoare și frig, în biserică și în afara ei.

Daca vrei o mică operă de artă pentru botezul pruncului,  alege una din paturicile noastre pictate, pereche a trusourilor pictate. Păturica  de botez pictată de mâini măiastre cu talent și migală, este  cu adevarat unică.

Păturica de botez este  pictată cu acuarele speciale pentru textile, apoi este tratata pentru fixarea culorilor. Te sfătuim să o speli la temperatura de maxim 40 de grade, să nu o usuci în soare și sa o calci pe dos sau peste o pânză subțire. Astfel pictura va rezista mult și bine în timp.

Păturica pentru botez are dimensiunea de 90 cm x  90 cm  si are un colt pe post de gluga. O fata  a ei este din bumbac fin  (exact precum panza de mir din trusoul de botez) si cealalta  fata din microfibra de o calitate exceptionala, moale, pufoasa si calduroasa si alba. Gluga  paturicii  este  mai degrabă un tablou pictat, pretios.

Este perechea ideala a trusoului pictat Aripi de Inger

In sezonul rece, poti opta pentru Colectia pictata pentru botez de vreme rece Aripi de Inger, care include in plus si paturica, economisind astfel 15%

In sectiunea Creaza-ti propria colectie-Aripi de Inger pentru fetite Creaza-ti propria colectie-Aripi de Inger pentru baietei, gasesti toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

La Odorul Mamei mesterim botezul dorit de tine, pe masura Odorului tau!

Informații suplimentare

Culoare

alb

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0