Păturica pictată pe glugă “Vraja Mării”

172 lei

Păturica pictată pe glugă “Vraja Mării” este pictată cu o stea de mare, perechea trusoului si a lumanarii cu acelasi nume.

SKU: KUIB PATU131 Categorii: ,

Păturica pictată pe glugă “Vraja Mării”

Păturica pictată pe glugă “Vraja Mării”este pictată cu o stea de mare. E pentru micul tău Odor căruia vrei să îi urzești o viață plină de liniste si pace…

Paturica cu glugă este indispensabila botezul de vreme rece. Avand glugă, protejeaza capul și ceafa pruncului de racoare și frig, în biserică și în afara ei.

Daca vrei o mică operă de artă pentru botezul pruncului,  alege una din paturicile noastre pictate, pereche a trusourilor pictate. Păturica  de botez pictată de mâini măiastre cu talent și migală, este  cu adevarat unică.

Păturica de botez este  pictată cu acuarele speciale pentru textile, apoi este tratata pentru fixarea culorilor. Te sfătuim să o speli la temperatura de maxim 40 de grade, să nu o usuci în soare și sa o calci pe dos sau peste o pânză subțire. Astfel pictura va rezista mult și bine în timp.

Păturica pentru botez are dimensiunea de 90 cm x  90 cm  si are un colt pe post de gluga. O fata  a ei este din bumbac fin  (exact precum panza de mir din trusoul de botez) si cealalta  fata din microfibra de o calitate exceptionala, moale, pufoasa si calduroasa si alba. Gluga  paturicii  este  mai degrabă un tablou pictat, pretios.

O astfel de păturică poate fi cadoul ideal pentru prima ta întâlnire cu noul venit pe lume. Mămica lui ar aprecia un astfel de cadou- practic, chiar necesar, dar și simplu și rafinat.

Este perechea ideala a trusoului pictat Vraja Marii .

Pentru botez de vreme rece, poti opta pentru Colectia pictata pentru botez de vreme rece Vraja Marii, care include in plus si paturica, economisind astfel 15%

In sectiunea Creaza-ti propria colectie-De Inima Albastra vei gasi toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

 

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0