Păturica pictata pe glugă pentru botez fetițe “Fluturaș Roz”

172 lei

Păturica pictata pe glugă pentru botez fetițe “Fluturaș Roz” este o paturica unicat, cu picturi manuale. Este moale, pufoasă și călduroasă. Păturica de botez trebuie fie prezentă la botez pentru ca este un accesoriu necesar, în special în sezonul rece.

SKU: KUIB PATU130 Categorii: ,

Păturica pictata pe glugă pentru botez fetițe “Fluturaș Roz”

Păturica pictata pe glugă pentru botez fetițe “Fluturaș Roz”este o paturica unicat, cu picturi manuale. Este moale, pufoasă și călduroasă. Păturica de botez  este un accesoriu necesar, în special în sezonul rece.

Paturica cu glugă este de nelipsit la botezul de vreme rece. Avand glugă, protejeaza capul și ceafa pruncului de racoare și frig, în biserică și în afara ei. Prin urmare este de nrelipsit la botez in anotimpurile racoroase.

Daca vrei o mică operă de artă pentru botezul pruncului,  alege una din paturicile noastre pictate, pereche a trusourilor pictate. Păturica  de botez pictată de mâini măiastre cu talent și migală, este  cu adevarat unică.

Păturica de botez este  pictată cu acuarele speciale pentru textile, apoi este tratata pentru fixarea culorilor. Te sfătuim să o speli la temperatura de maxim 40 de grade, să nu o usuci în soare și sa o calci pe dos sau peste o pânză subțire. Astfel pictura va rezista mult și bine în timp.

Păturica pentru botez are dimensiunea de 90 cm x  90 cm  si are un colt pe post de gluga. O fata  a ei este din bumbac fin  (exact precum panza de mir din trusoul de botez) si cealalta  fata din microfibra de o calitate exceptionala, moale, pufoasa si calduroasa si alba. Gluga  paturicii  este  mai degrabă un tablou pictat, pretios.

O astfel de păturică poate fi cadoul ideal pentru prima ta întâlnire cu noul venit pe lume. Mămica lui ar aprecia un astfel de cadou- practic, chiar necesar, dar și simplu și rafinat.

Este perechea ideala a trusoului pictat Fluturas roz .

Pentru sezonul rece, am creat Colecția completă pentru botez– trusou, lumânare parafina, păturică și cufăr toate produsele infrumusețate cu aceleasi picturi Asta pentru a îți ușura căutarea și pentru beneficia de reducerea de 15%.

In sectiunea Creaza-ti propria colectie-Fluturi Colorati, gasesti toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

 

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0