Păturica pictata cu Ștrumf pentru botez

182 lei

Păturica pictata cu Ștrumf pentru botez este o păturica unicat cu picturi manuale, moale, pufoasă și călduroasă, prietena de vreme rece a  trusoului pictat Strumf.

SKU: KUIB PATU103A Categorie:

Păturica pictata cu Ștrumf pentru botez

Păturica pictata cu Ștrumf pentru botez este o păturica unicat cu picturi. Este  moale, pufoasă și călduroasă, prietena de vreme rece a  trusoului pictat Strumf.

Paturica cu glugă este de nelipsit la botezul de vreme rece. Avand glugă, protejeaza capul și ceafa pruncului de racoare și frig, în biserică și în afara ei. Prin urmare este de nrelipsit la botez in anotimpurile racoroase.

Daca vrei o mică operă de artă pentru botezul pruncului,  alege una din paturicile noastre pictate, pereche a trusourilor pictate. Păturica  de botez pictată de mâini măiastre cu talent și migală, este  cu adevarat unică.

Păturica de botez este  pictată cu acuarele speciale pentru textile, apoi este tratata pentru fixarea culorilor. Te sfătuim să o speli la temperatura de maxim 40 de grade, să nu o usuci în soare și sa o calci pe dos sau peste o pânză subțire. Astfel pictura va rezista mult și bine în timp.

Păturica pentru botez are dimensiunea de 90 cm x  90 cm  si are un colt pe post de gluga. O fata  a ei este din bumbac fin  (exact precum panza de mir din trusoul de botez) si cealalta  fata din microfibra de o calitate exceptionala, moale, pufoasa si calduroasa si alba. Gluga  paturicii  este  mai degrabă un tablou pictat, pretios.

O astfel de păturică poate fi cadoul ideal pentru prima ta întâlnire cu noul venit pe lume. Mămica lui ar aprecia un astfel de cadou- practic, chiar necesar, dar și simplu și rafinat.

Este perechea ideala a trusoului pictat Strumf .

Pentru sezonul rece, am creat Colecția completă pentru botez– trusou, lumânare din parafina, păturică și cufăr toate produsele pictate cu acelaesi frumuseti. Asta pentru a îți ușura căutarea și pentru beneficia de reducerea de 15%.

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0