Păturica pentru botez rafinat “Printre Flori”

149 lei

Păturica pentru botez rafinat “Printre Flori”are glugă, care este cu înfrumusețată cu o banda de bumbac imprimat cu flori bleumarin, o tesatura pretioasa

Păturica pentru botez rafinat “Printre Flori”

Păturica pentru botez rafinat “Printre Flori” are glugă, care este cu înfrumusețată cu o banda de bumbac imprimat cu flori bleumarin, o tesatura pretioasa, creata de un vestit designer vestimentar. . Paturica este moale, pufoasă și călduroasă și este un accesoriu necesar la botez. În special în sezonul rece, dar nu numai…

Paturicile pentru botez de la Odorul mamei sunt călduroase, pufoase și unicat, pe deasupra… Păturica de botez de la Odorul Mamei are o fata din pânză de bumbac fin de culoare  alba  sau ivoire (exact precum trusoul al carei pereche este) . Cealalta față a ei este  din microfibra albă de o calitate exceptionala, moale, pufoasa si calduroasa. Odorul tau se va simti perfect în compania noului prieten.

Păturicile noastre de botez au glugă pentru a proteja ceafa de frig si curent Odorului. Sunt foarte moi la atingere și prietenoase cu pielea lui.

Vei descoperi că păturicile noastre de botez sunt în ton cu celelate accesorii de botez precum trusoul sau lumânarea. Fiecare păturică are perechea sa- trusoul și lumânarea. Toate la un loc fac o Colectie pentru botez de vreme rece.

O astfel de păturică poate fi cadoul ideal pentru prima ta întâlnire cu noul venit pe lume. Mămica lui ar aprecia un astfel de cadou- practic, chiar necesar, dar și simplu și rafinat.

Paturica de botez de la Odorul Mamei are dimensiunea de 90 cm x  90 cm  si are un colt pe post de gluga.

Gluga  paturicii  este  împodobită cu un dantele delicate din bumbac si/ sau snururi și panglici țesute din bumbac. Le-am înfrumusețat precum trusourile pereche, pentru a face echipă bună la botezul de vreme rece.

Este perechea ideala a trusoului Printre Flori sau oricarui trusou alb.

Perechea de vreme rece a trusoului poate fi cea mai simpla , dar rafinata paturica de la Odorul Mamei, paturica Printre Flori. Pentru un botez asortat de vreme rece, iti recomandam Colectia completa pentru botez de vreme rece. Vei economisi astfel 15%

In sectiunea Creaza-ti propria colectie Printre Floricele pentru fetite sau Creaza-ti propria colectie Printre Flori pentru baieti vei gasi toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

Informații suplimentare

Culoare

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0